zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 17. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 17. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Ionov Artem/Shutterstock

Nedelja bajki, nedelja fantazije – sve to bi moglo da važi za dane od 11. do 18. marta. Stvar je u tome što će većina planeta koje određuju raspoloženje biti u znaku Riba, a u sazvežđu Riba se odigrava 11. marta mlad Mesec. 

 

Nedeljni horoskop po danima 

 

OVAN

 

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Aktivno ćete razgovarati o planovima, kao i opcijama putovanja. Verovatno ćete početi da radite i na nekom dokumentu koji vam je važan (licenca, sertifikat, pasoš). U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti može dovesti do rasprave o pitanju stanovanja, o čemu ćete odlučiti 2024. godine. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što znači da možda imate tajnu vezu, ljubav ili sanjate o romantici.

 

U četvrtak, 14. marta, Mesec u Biku se povezuje sa Jupiterom i Uranom, što može doneti iznenadnu finansijsku odluku ili značajno povećanje prihoda. U petak i subotu, 15-16. marta, Mesec u Blizancima će doneti komunikaciju sa osobom iz vaše prošlosti, ili ćete komunicirati o nekoj prošloj vezi. Takođe na ovaj dan mogu biti mogući izleti. U nedelju, 17. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti tajnu i romansu, a uopštno, tema zaljubljivanja biće u vazduhu.

 

BIK

 

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Razgovaraćete o nekim tajnim pitanjima finansija i prihoda. U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti. može doneti tajne razgovore ili sastanak sa ženom. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što znači da ćete možda imati prijateljicu sa kojom ćete imati dubok i iskren dijalog.

 

U četvrtak, 14. marta, Mesec u Biku se povezuje sa Jupiterom i Uranom, što vam može doneti aktivaciju emocija i neke ozbiljne odluke vezane za prihode ili raspodelu novca. U petak i subotu, 15-16. marta, Mesec u Blizancima će doneti razgovore o finansijama, a tu je i odlazak u restoran. 

U nedelju, 17. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom moglo bi da donese produbljivanje prijateljstava.

 

BLIZANCI

 

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Imaćete više diskusija o nekom pitanju u timu na poslu. U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti doneće susret sa prijateljicom ili ženom iz kruga nekog vašeg profesionalnog interesovanja. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što znači da se povećava uticaj žena na vašu karijeru na poslu. Možda će se pojaviti nova šefica.

 

U četvrtak, 14. marta, Mesec u Biku se povezuje sa Jupiterom i Uranom, što može doneti iznenadne informacije, uvid i neki novi sticaj okolnosti. U petak i subotu, od 15. do 16. marta, Mesec u Blizancima doneće vam prilično emotivno stanje, možda ćete biti strastveni u komunikaciji sa partnerom. U nedelju, 17. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti san o karijeri, neki mistični događaj vezan za vašu profesiju.

 

RAK

 

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Imaćete više diskusija o pitanjima karijere i vašem poslovnom statusu. Sastanak sa šefom je verovatan. U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti doneće vam napredak u karijeri ili postizanje cilja. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što vam može doneti komunikaciju sa o dubokim, mističnim pitanjima. 

 

U četvrtak, 14. marta, Mesec u Biku je u konjunkciji sa Jupiterom i Uranom, što bi moglo da donese susret sa prijateljima ili grupom ljudi povezanih nekim tehnološkim projektima ili interesovanjima. Takođe, oni mogu biti iz oblasti lepote, mode, dizajna. U petak i subotu, 15-16. marta, Mesec u Blizancima doneće tajne sastanke i razgovore vezane za temu stanovanja. U nedelju, 17. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom inspirisaće vas i doneti važno mistično ili religiozno iskustvo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker