Horoskop Pavela Globe od 11. do 17. marta: Ovnove će ŠESTO ČULO odvesti put uspeha, jedan znak treba da se reši APATIJE

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vas čeka u narednih 7 dana 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock

Pavel Globa je poznati ruski astrolog koji pomaže ljudima da bolje razumeju stvari koje im se dešavaju, a posledica su uticaja zvezda i planeta. Došlo je vreme da saznamo šta nas čeka u narednih sedam dana.

 

Pogledajte savete kako da budete uspešniji u svim oblastima života u danima koji su pred nama. 

 

Svaki horoskopski znak će morati da pokuša da ide napred, a takođe i da se apstrahuje od svega negativnog što se dešava u životu. U ljubavi i finansijskoj sferi biće vam potrebna čvrstina, hladna računica i smirenost.

 

 

Svih sedam dana mogu biti veoma povoljni zbog jakih Venere i Merkura sa Marsom. Pozitivna energija će biti u punom jeku i dominiraće negativnim emocijama. Važno je da ovo iskoristite u svoju korist.

 

Ovan


Uspeh u poslu i na poslu ove nedelje biće od najveće važnosti za mnoge Ovnove. To će zavisiti uglavnom od aktivnosti. Tokom ovih sedam dana, bolje je verovati Univerzumu, svom šestom čulu. Možete se opustiti i krenuti sa tokom ako nemate jasno razumevanje svojih trenutnih ciljeva. Važno je da sve ovo potkrepite vežbanjem i aktivnošću da biste imali idealnu i produktivnu nedelju.

 

Bik


Sreća je sada sa Bikom, tako da mogu da započnu bilo koji novi posao, traže srodnu dušu ili vrše skupe kupovine. U ljubavi, ove osobe mogu da očekuju mnogo prijatnih utisaka i događaja. Nemojte se obeshrabriti ako nešto krene naopako. Moramo da iskoristimo svaku priliku. Bik će početi veoma dobro da oseća ljude i njihove misli i namere, pa je bolje da u potpunosti iskoriste ovaj dar.

Blizanci


Ova nedelja je vreme komunikacije i aktivnosti. Možete upoznati stare prijatelje, roditelje i daleke rođake. Sve što je vezano za posao možete privremeno ostaviti po strani, ili, naprotiv, možete se uroniti u učenje nečeg novog ili u posao. Preporučljivo je vežbati, više šetati i pratiti kvalitet konzumiranih namirnica. Misli o budućnosti sada nisu samo važne, već odlučujuće.

 

Rak


Rakovi mogu da rade svoje omiljene stvari i hobije da bi uživali u životu. Ne treba biti lenj. Možete započeti dugoročno planiranje i kupovinu. Ove nedelje zvezde i planete će pomoći da se oslobodite apatije. Možete promeniti okruženje, ići na duga putovanja. Morate uživati u svakom novom danu i zapamtiti da sada jednostavno nema nemogućih zadataka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker