ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 11. do 17. marta

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici marta.

Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?
Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

STRELAC

 

Prepreke i poteškoće nas ublažavaju i čine jačima. Koliko god da želimo da sve ide glatko, to se retko dešava. Pronađite dobro u trenutnom trenutku i zahvalite se za ono što sada imate. Budite uvereni da imate snage da se nosite sa svim problemima.

 

JARAC

 

Mudraci kažu da o najvišim stvarima možete razmišljati kada vam je stomak pun. Sada je preporučljivo da sledite ovaj princip i, pre svega, vodite računa o svom materijalnom blagostanju. Uložite što više u svoj rad i radite na organizovanju svog života.

 

 

VODOLIJA 

 

Možete da odahnete, sada ćete imati više snage, osećaćete se bolje. Ali, to ne znači da morate zaboraviti na sebe i žuriti da spasite svet. Razmislite koje rituale nege o sebi možete da uključite u svoju dnevnu rutinu.

 

RIBE

 

Nađite vremena za opuštanje, meditativne prakse ili barem samo šetnju i razglednje okoline. Možda trenutno imate mnogo misli, uključujući i opsesivne, a ove jednostavne prakse će vam pomoći da smirite svoj um.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

wday.ru

makonda-tracker