ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 26. 2. do 3. 3.: Jedan znak će videti PRAVO LICE PRIJATELJA, a ko ne treba da ZAJMI NOVAC?

0

Uslediće transformacije koje će promeniti živote, ali i svet, zato pažljivo pratite dešavanja na nebu u nedelji koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Dean Drobot/Shutterstock

Strelac


Nije uvek moguće više razmišljati i manje slušati svoju intuiciju, ali sada samo treba da zaključate svoj unutrašnji glas. Ako je Strelac nekome davao obećanja u prošlosti, onda je došlo vreme da počnu da ih ispunjavaju, jer im u suprotnom može biti dodeljen status beskrupuloznih ljudi. Jednom rečju, ova nedelja će biti veoma teška, ali morate naći vremena za odmor kako ne biste pregoreli.

 

Jarac

 

Glavna misija Jarčeva krajem februara i početkom marta je da sačuvaju uspeh koji su već postigli. Vreme je da prestanete da budete lenji i gubite vreme. Ova nedelja je savršena za planiranje. Svaka nova aktivnost naići će na određene poteškoće na svom putu. Ako odjednom poželiš da budeš sam sa sobom, ne treba da ideš protiv svojih želja. Samoća će biti korisna za Jarce koji su umorni od razdora.

 

 

Vodolija


Vodolije mogu imati ozbiljne sukobe u porodici i na poslu. Oni mogu doprineti prekidu ljubavnih ili prijateljskih odnosa. S druge strane, predstavnici ovog znaka moći će da testiraju snagu veza ili prijateljstva. Glavna stvar je da nikog ne provocirate namerno. Ljudi će sami pokazati svoje pravo lice. Jedina važna stvar je da budete pažljiviji.

 

Riba


Ribe treba da izbegavaju promene u okruženju i duga putovanja, poslovna putovanja, rizike i impulsivnost u donošenju odluka. Za sve koji još nisu našli srodnu dušu, bolje je da uživaju u slobodi. Nema potrebe da se opterećujete i da budete uronjeni u misli o izgubljenim prilikama na poslu i poslu. Ova nedelja je dobro vreme za traženje novih interesovanja i hobija i pokušaje da se duhovno razvijete.

 

Bonus video:

Kad se spoje astrologija i religija

 

makonda-tracker