astrologija

PUN MESEC im donosi velike promene: 3 znaka koje čeka SUDBINSKI PREOKRET od 24. februara

0

Tri znaka Zodijaka doživeće promene, transformacije i nove sudbinske igre nakon punog meseca u Devici.

Pun mesec donosi velike promene
Pun mesec donosi velike promenefoto: Ironika/Shutterstock

Februar 2024. je mesec jake energije, jer nas pored konjunkcije Plutona, Marsa i Venere očekuje pun mesec u Devici sa trigonom sa Jupiterom.

 

Dok će neki imati posebnu sreću u ljubavi, druge čekaju sudbinski preokreti. Da li je vaš znak Zodijaka među njima?

 

3 znaka koje ćekaju velike promene tokom punog meseca

 

Blizanci

 

Vaš horoskopski znak će doživeti pravu metamorfozu u najvažnijoj oblasti života: porodici i nekretninama. Stvar je u tome što se pun mesec u Devici javlja u vašem stambenom sektoru, a u dubljem smislu je odgovoran za "temelje". Sada možete shvatiti da je vreme da promenite temelje i stubove svog života. Verovatno je da događaj punog meseca može doneti važnu odluku u porodici: kupovinu ili prodaju kuće, brak ili razvod.

 

 

Devica

 

Pun mesec se javlja u vašem znaku, što znači da možete potpuno promeniti svoju sudbinu. Na primer, ovo može biti povezano sa vezama ili poslom. Stvar je u tome što će dispozicija punog meseca biti u vašoj kući veza, a kroz razgovor sa drugom osobom ćete doneti odluku. Nekim Devicama događaj može doneti ozbiljnu zdravstvenu situaciju – pregled i dijagnozu.

 

Pun mesec je u Devici, pa tom znaku donosi transformaciju
Pun mesec je u Devici, pa tom znaku donosi transformacijufoto: Darkfoxelixir/Shutterstock

 

Strelac

 

Pun mesec će biti u vašem sektoru postignuća, što znači da možete dostići prekretnicu u svojoj karijeri ili društvenoj sferi. Na primer, možda ćete dobiti novu titulu ili ćete biti postavljeni za šefa. Pored toga, vaš status se može promeniti zbog razvoda ili braka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker