astrologija

Dolazi vreme suočavanja s TRAUMAMA: Astro prognoza od 1. do 14. marta za svaki znak horoskopa (HIRON + ČVOR budućnosti)

0

Veruje se da se u natalnoj karti Hiron nalazi tamo gde postoji određeni bol čoveka, pa će doneti suočavanje s traumama.

Suočavanje s bolom, traumama i agonijom stiže u prvoj polovini marta
Suočavanje s bolom, traumama i agonijom stiže u prvoj polovini martafoto: Subbotina Anna/Shutterstock

Astrologija je zasnovana na mitovima drevne Grčke, koji astrološke aspekte čine izražajnijim sa psihološke tačke gledišta. Jedna od glavnih legendi o Hironu, glavnom iscelitelju, stupa na snagu u martu 2024. Reč je o sudbini kentaura koji je bio besmrtan i lečio povrede tela i duše, ali ga je zbog nesrećnog nesporazuma ranio prijatelj Herkules i borio se sa nesnosnim patnjama.

 

Veruje se da se u natalnoj karti svake osobe Hiron nalazi tamo gde postoji određeni bol čoveka, koji će morati da proživi i čiji će moći da postane gospodar, pomažući drugima.

 

Mit o Hironu kaže da je plemeniti kentaur ranjen otrovnom strelom njegovog najvećeg prijatelja Herkula. Heroj se borio sa drugim kentaurima, a strela slučajno puštena pogodila je Hirona u koleno. Rana bi ubila svakog kentaura, ali ne i besmrtnog Hirona. Patio je, ali nije mogao da umre. Rana nije zarasla, ostavljajući Hirona u stalnoj agoniji. Kao rezultat toga, počeo je da moli bogove da ga liše besmrtnosti i spasu od patnje.

Od 1. do 14. marta na nebu se formira tačna konjunkcija Hirona i čvora budućnosti u Ovnu, a pošto je ovo tranzitni (opšti) događaj, to znači da će pokrenuti ono što traumatizuje svakog čoveka. Zato je među astrolozima uobičajeno da takve periode nazivaju „mesec svete rane“, koji se šalje čoveku da konačno donese odluku i da se oslobodi agonije, poput Hirona.

 

Šta vas čeka u ovom periodu?

 

Ovan

Vaša trauma će biti povezana sa načinom na koji shvatate sebe i prepuštate se okolnostima koje vam ne dozvoljavaju da se „osvetlite“ u potpunosti. Najverovatnije, trauma će biti povezana sa odnosima sa drugima.

 

Šta čeka vaš horoskopski znak u suočavanju s traumama?
Šta čeka vaš horoskopski znak u suočavanju s traumama?foto: STEKLO/Shutterstock

 

Bik

Vaša trauma će biti povezana sa vašom prošlošću, iz koje vučete velike "repove" i ne možete je ostaviti. Na primer, nosite ljutnju na osobu i ona vam i dalje, kao trn, kvari duševni mir.

 

Blizanci

Vaša trauma će biti povezana sa temom prijateljstva; traumatizovaće vas neko ko vam je blizak, ili činjenica da ne možete da ostvarite život o kome sanjate. Kao da ćete shvatiti da se vaše ambicije ne mogu ostvariti ako budete tu i sa onima sa kojima ste.

 

Rak

Vaša trauma će biti vezana za temu karijere i društvenog statusa, uzburkaće vas ogorčenost zbog lične neispunjenosti. Moguće je da ćete doživeti traumu veze sa ocem ili majkom, koja vam je oduzela samopouzdanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker