zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 19. do 25. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 25. februara.

Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?
Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

Strelac

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće zaoštravanje partnerskih odnosa i važne prepiske o vašem braku. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što će naglasiti vaše porodične i nekretnine. Tokom celog meseca tonućete u dugove prema svojim najmilijima, a takođe ćete se baviti pitanjima u vezi sa stanovanjem, zemljištem ili pomoći nekom od starijih rođaka. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, ističući temu odnosa sa braćom i sestrama. Verovatno je i važno ljubavno poznanstvo na putovanju.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti završetak nekog zvaničnog procesa, dobijanje titule ili statusa.

 

Jarac

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće vam važan razgovor o finansijama sa nekim od vaših kolega. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što naglašava odnose sa rođacima i vašu dužnost prema njima. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, stavljajući u fokus temu vaše romantične veze i kako one utiču na vaše samopoštovanje. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti događaj sa detetom. Pored toga, u ljubavnoj sferi verovatno će doći do neke vrste završetka ili prelaska romana na novi nivo.

 

Vodolija

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima pružiće vam ljubavnu prepisku, možda ćete biti inspirisani uspešnim stvarima sa partnerom ili detetom. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti poniranje u finansije, a moraćete i da počnete da štedite. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, ističući temu veza – vi ćete biti ti koji će morati da preispitaju kako su strukturirani vaš brak ili romansa. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti događaj kriznog tipa, poput operacije, završetka hipoteke ili kredita.

 

Ribe

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima daće važne kontakte o vašim nekretninama. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti želju da više pažnje posvetite svom telu, izgledu i uopšte, počećete da obraćate pažnju na važnost razvoja svoje ličnosti. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu skrivenih ili tajnih veza. Takođe, možete početi da se konsultujete sa psihologom o pitanjima vezanim za vezu.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti vedro poznanstvo, susret ili izlazak. Takođe u vašoj romansi možete odlučiti da stavite tačku na to ili da podignete vezu na novi nivo. Ovo može biti ili aspekt razvoda ili aspekt novih odgovornosti u braku.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

 

makonda-tracker