ASTROLOGIJA

Vrhunac je 24. febrauara, stižu PROMENE i IZNENAĐENJA: Horoskop za SNEŽNI (PUN) MESEC za svih 12 znakova Zodijaka

0

Poznati astrolog Kajl Tomas predviđa da će "mešoviti asortiman energija" biti prisutan oko punog meseca ovog meseca, koji dostiže vrhunac 24. februara.

HOROSKOP ZA PUN, SNEŽNI MESEC U FEBRUARU
HOROSKOP ZA PUN, SNEŽNI MESEC U FEBRUARU foto: boscorelli/Shutterstock

Ljubav je u vazduhu... A na pragu je i februarski pun Mesec! Pod nazivom Snežni Mesec, ovomesečna luna dostiže svoj vrhunac u 7:30 ujutro po istočnom vremenu 24. februara — tačno 10 dana nakon Dana zaljubljenih ove godine.

 

Puni meseci imaju astronomsko značenje u kosmičkom svetu. Slavni astrolog Kajl Tomas kaže da ovi periodi "simbolišu prekretnice, kulminacije, završetke ili buđenja", dok se njegova energija može osetiti "tri dana pre i posle" punog meseca.

 

Februarski pun mesec zrači u horoskopskom znaku Device (5 stepeni), za koji Tomas — koji je poznat po svojim kosmičkim uputstvima za poznate ličnosti, poslovne rukovodioce i istaknute uticajne osobe — kaže da je „praktičan, utemeljen i efikasan horoskopski znak“.

 

 

Tomas predviđa da će "mešoviti asortiman energija" biti prisutan oko ovog punog meseca.

 

- Jedna od najotrežnjujućih i najizazovnijih energija će biti pojačana u ovom trenutku - napominje on, dodajući da bi - moglo doći do velikih izazova, depresije, raskida i izolacije.

 

Iako se mogu osetiti poteškoće, Tomas kaže da će pun Mesec biti nasuprot Merkura, donoseći „duboku potrebu za balansiranjem uma, emocija i srca“. Dok se Venera i Mars ujedinjuju i plešu sa Jupiterom, on kaže da bismo takođe mogli biti „zapaljeni za romantiku, zadovoljstvo i uživanje“.

 

Da biste saznali šta bi februarski pun mesec mogao da znači za vas na osnovu vašeg horoskopskog znaka, prema Tomasovim sugestijama, čitajte dalje!

 

ŠTA ČEKA OVNA TOKOM PUNOG MESECA U FEBRUARU?
ŠTA ČEKA OVNA TOKOM PUNOG MESECA U FEBRUARU?foto: Shutterstock / Dzhulbee

 

Ovan

 

Ovan će u ovom periodu biti veoma zauzet.

 

- Uskoro ćete žonglirati sa mnogim obavezama i projektima vezanim za posao-  predviđa Tomas, koji kaže da će to verovatno biti fokusirano na „vaše prioritete“, a ne na „opuštanje i zabavu“.

 

Tomas takođe predviđa da će se "važna prekretnica" u vašem profesionalnom životu dogoditi oko februarskog punog meseca.

 

- Možda završavate veliki projekat za svog šefa ili završavate posao na jednom poslu da biste se prebacili na drugi. Obavezno proverite svoje zdravlje i zakažite sastanak sa svojim lekarom ili dijetetičarom ako vam se nešto čini sumnjivim - navodi on.

 

Bik

 

Dan zaljubljenih je možda 14. februara, ali vaš ljubavni život će se zagrejati oko ovog punog meseca Bika!djednom ćete se osećati kao da vam je život ispunjen romantikom, strašću i smehom. 

 

Ako ste slobodni, Tomas predviđa da ćete imati „odličnu priliku“ da upoznate nekog novog — možda, čak i srodnu dušu!

 

- Zakažite sastanke sa zgodnim ljudima u danima koji okružuju ovu lunaturu i mogli biste brzo da uđete u svoju sledeću ljubavnu priču - kaže on.

 

Ako ste u posvećenoj vezi, Tomas kaže da takođe možete iskoristiti prednosti energije ovog punog meseca.

 

- Ostavite malo vremena za seks i avanturu sa svojim partnerom - predlaže on.

 

Ako se raskid dogodi otprilike u to vreme, Tomas kaže da je to verovatno zato što niste „bili na istoj strani“.

 

 

Blizanci 


Dom je tamo gde je srce, Blizanci. Imate zamah i ambicije u vezi sa svojom karijerom, ali Tomas predviđa da će vas vaš porodični život "vući u svom pravcu" oko punog meseca ovog meseca.

 

Nažalost, kaže on, vesti „možda nisu ono čemu ste se nadali“ i mogu vas uznemiriti. Sada kada ste svesni, Tomas kaže da možete "podesiti svoja jedra i kontrolu oštećenja" da biste se borili protiv toga! 

 

Rak 


Sada je vreme da verujete u sebe.

 

- Razmišljali ste o velikim idejama i osećali ste se inspirisanim da letite u novim pravcima, ali nešto zapanjujuće može da se desi u vezi sa vašim svakodnevnim životom -  kaže Tomas.

 

"Intenzitet" se može osetiti u vezi sa komunikacijskim poduhvatom, predviđa on - ili se možda "privlačnost" može osetiti sa komšijom, prijateljem ili nekom osobom iz vaše okoline.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker