zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 19. do 25. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 25. februara.

Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?
Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

Lav

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima pružiće vam komunikaciju sa nekim od vaših prijatelja, što vam može otvoriti oči za suštinu odnosa. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti osećaj duboke krize, kao i stavljanje akcenata na vaše traume. Za mnoge Lavove tema porodičnog kapitala postaje aktuelna. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu veza i braka. Verovatno ćete ovog dana jasno osetiti raskršće u sudbini. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti sklapanje dogovora ili dobijanje odgovora u vezi sa finansijama.

 

Devica

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima obezbediće važan kontakt sa nekim iz rukovodstva ili u okviru zvaničnih državnih organa. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti potrebu da se zadubite u pitanje vaših odnosa, kao i u pitanje braka. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu posla i ličnih projekata. Verovatno ćete započeti kancelarijsku romansu ili ćete preko posla upoznati nekoga.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vas staviti u centar neke situacije i može biti u vezi sa vezama. Verovatno ćete sumirati situaciju koja je povezana sa početkom procesa oko 15. septembra 2023. godine. Na primer, ako ste tada imali poznanstvo ili važnu prekretnicu u romansi, sada dobijate neku vrstu zaključka. Pored toga, na ovaj dan je verovatno da ćete se podvrgnuti pregledu i dobiti neku vrstu dijagnoze u vezi sa svojim zdravljem.

 

Vaga

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće pomake u ljubavnim vezama, a vaš lični projekat možda će dobiti popularnost. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti potrebu da više vodite računa o svom zdravlju i da se ozbiljnije bavite rutinom. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu ljubavi i vaše dece. Možete razgovarati sa svojim partnerom o važnim tačkama u vezi sa trudnoćom ili postojećom decom.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti skrivenu komunikaciju vezanu za vaše zdravlje ili neke obaveze. Na primer, možete da komunicirate sa osobom iz prošlosti prema kojoj imate neku vrstu duga.

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće važnu odluku u vezi sa promenama ili renoviranjem doma. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti ljubavne vibracije i poniranje u emocionalnu vezu sa partnerom. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, ističući temu porodičnih planova i načina na koji gledate na svoju zajednicu u okviru budućnosti vaše porodice. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti važan razgovor sa nekim od vaših prijatelja. Pored toga, verovatno ćete doživeti napredak u komunikaciji na poslu i možda ćete donositi odluke o timu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker