zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 19. do 25. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 25. februara.

Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?
Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

20. februara Sunce prelazi u znak psihologije, tajni, snova, božanske energije i misticizma Riba. Ovo uvek stvara posebnu atmosferu u vazduhu, kada svaka osoba mora da uroni u lični akvarijum iskustava i emocija, kako bi razumela sebe i pripremila se za novi ciklus.

 

Ove godine Sunce će ući u znak Riba, u kome će se povezati sa Saturnom – već početkom nedelje osećaćemo promene. Ona iskustva koja ste uspešno izbegli ili pokušali da ne primetite uskoro će se osetiti.

 

Saturn je planeta koja voli da skida ružičaste naočare, a u znaku Riba bukvalno insistira da svaka osoba svoje senzacije i osećanja nazove pravim rečima.

 

Šta nas čeka u nedelji od 19. do 25. februara?

 

Nedeljni horoskop po danima, od 19. do 25. februara

 

Ovan

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima pokloniće komunikaciju sa braćom i sestrama. Sastanak sa nekom ženom je verovatan. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što čini mogućim tajne sastanke i komunikaciju o dubokim psihološkim temama.

U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu odnosa. Mars, kao dispozitor čvora budućnosti, a Venera – prošlosti, stavlja u prvi plan izvesnu sudbinsku sponu u odnosima sa prošlim i budućim partnerom ili poslodavcem. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti odluke o poslu. Takođe, možete zakazati sastanak sa lekarom da biste dobili dijagnozu.

 

Bik

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće komunikaciju o finansijama sa jednim od vaših šefova. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što donosi komunikaciju sa pametnom grupom ljudi ili sa kreativnim ljudima. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se povezuju na 5 stepeni Vodolije, donoseći temu odnosa sa vašim poslodavcima. Verovatno ćete biti suočeni sa novim izborom karijere. 

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti odluke o deci i ljubavi. Možda ćete preuzeti odgovornost za neko dete. Takođe u vašoj sudbini može postojati pitanje odgovornosti za partnera sa kojim imate ljubavne vibracije. Moguće je završiti priču ili preći na novi nivo.

Blizanci

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu i Mesec u Blizancima doneće komunikaciju koja će vam doneti inspiraciju za putovanje ili učenje. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, donoseći bitna pitanja o karijeri. Na ovaj dan možete imati važan kontakt sa svojim šefom, ocem ili nekom agencijom.

U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu odnosa — osećaćete da se vaše razumevanje teme ljubavi menja. Na primer, možete imati romansu sa strancem, učiteljiem ili jednostavno „nadogradite“ svoje stavove o ljubavi. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti odluke o nekretninama ili porodičnim planovima. Možete da završite ono što je za vas započelo 15. septembra 2023. i moglo bi da bude povezano sa vašim porodičnim životom.

 

Rak

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima predstaviće skrivenu komunikaciju koja može biti povezana sa krizom ili finansijskim problemima u vašoj porodici. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti želju za učenjem, ali i odlaskom na dugo putovanje. Takođe možete pokrenuti tužbu.

U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu odnosa i krize u njima. Za mnoge Rakove situacija može doneti transformaciju porodičnog kapitala. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec koji će doneti dobitak važnog dokumenta. Pored toga, možete ići na izlet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?
Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

Lav

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima pružiće vam komunikaciju sa nekim od vaših prijatelja, što vam može otvoriti oči za suštinu odnosa. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti osećaj duboke krize, kao i stavljanje akcenata na vaše traume. Za mnoge Lavove tema porodičnog kapitala postaje aktuelna. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu veza i braka. Verovatno ćete ovog dana jasno osetiti raskršće u sudbini. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti sklapanje dogovora ili dobijanje odgovora u vezi sa finansijama.

 

Devica

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima obezbediće važan kontakt sa nekim iz rukovodstva ili u okviru zvaničnih državnih organa. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti potrebu da se zadubite u pitanje vaših odnosa, kao i u pitanje braka. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu posla i ličnih projekata. Verovatno ćete započeti kancelarijsku romansu ili ćete preko posla upoznati nekoga.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vas staviti u centar neke situacije i može biti u vezi sa vezama. Verovatno ćete sumirati situaciju koja je povezana sa početkom procesa oko 15. septembra 2023. godine. Na primer, ako ste tada imali poznanstvo ili važnu prekretnicu u romansi, sada dobijate neku vrstu zaključka. Pored toga, na ovaj dan je verovatno da ćete se podvrgnuti pregledu i dobiti neku vrstu dijagnoze u vezi sa svojim zdravljem.

 

Vaga

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće pomake u ljubavnim vezama, a vaš lični projekat možda će dobiti popularnost. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti potrebu da više vodite računa o svom zdravlju i da se ozbiljnije bavite rutinom. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu ljubavi i vaše dece. Možete razgovarati sa svojim partnerom o važnim tačkama u vezi sa trudnoćom ili postojećom decom.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti skrivenu komunikaciju vezanu za vaše zdravlje ili neke obaveze. Na primer, možete da komunicirate sa osobom iz prošlosti prema kojoj imate neku vrstu duga.

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće važnu odluku u vezi sa promenama ili renoviranjem doma. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti ljubavne vibracije i poniranje u emocionalnu vezu sa partnerom. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, ističući temu porodičnih planova i načina na koji gledate na svoju zajednicu u okviru budućnosti vaše porodice. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti važan razgovor sa nekim od vaših prijatelja. Pored toga, verovatno ćete doživeti napredak u komunikaciji na poslu i možda ćete donositi odluke o timu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?
Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

Strelac

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće zaoštravanje partnerskih odnosa i važne prepiske o vašem braku. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što će naglasiti vaše porodične i nekretnine. Tokom celog meseca tonućete u dugove prema svojim najmilijima, a takođe ćete se baviti pitanjima u vezi sa stanovanjem, zemljištem ili pomoći nekom od starijih rođaka. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, ističući temu odnosa sa braćom i sestrama. Verovatno je i važno ljubavno poznanstvo na putovanju.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti završetak nekog zvaničnog procesa, dobijanje titule ili statusa.

 

Jarac

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće vam važan razgovor o finansijama sa nekim od vaših kolega. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što naglašava odnose sa rođacima i vašu dužnost prema njima. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, stavljajući u fokus temu vaše romantične veze i kako one utiču na vaše samopoštovanje. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti događaj sa detetom. Pored toga, u ljubavnoj sferi verovatno će doći do neke vrste završetka ili prelaska romana na novi nivo.

 

Vodolija

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima pružiće vam ljubavnu prepisku, možda ćete biti inspirisani uspešnim stvarima sa partnerom ili detetom. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti poniranje u finansije, a moraćete i da počnete da štedite. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, ističući temu veza – vi ćete biti ti koji će morati da preispitaju kako su strukturirani vaš brak ili romansa. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti događaj kriznog tipa, poput operacije, završetka hipoteke ili kredita.

 

Ribe

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima daće važne kontakte o vašim nekretninama. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti želju da više pažnje posvetite svom telu, izgledu i uopšte, počećete da obraćate pažnju na važnost razvoja svoje ličnosti. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu skrivenih ili tajnih veza. Takođe, možete početi da se konsultujete sa psihologom o pitanjima vezanim za vezu.

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u znaku Device, koji će vam doneti vedro poznanstvo, susret ili izlazak. Takođe u vašoj romansi možete odlučiti da stavite tačku na to ili da podignete vezu na novi nivo. Ovo može biti ili aspekt razvoda ili aspekt novih odgovornosti u braku.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

 

makonda-tracker