astro

Horoskop Pavela Globe od 19. do 25. februara: Ko ne sme da donosi ISHITRENE ODLUKE, a kome se savetuje da SLAŽE?

0

Zvezde, zvezdice, šta je to što ste nam pripremile u nedelji koja je pred nama?

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARA
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARAfoto: Dzhulbee/Shutterstock

Pavel Globa je možda najpoznatiji astrolog na ruskom govornom području.  Njegovi saveti su veoma efikasni jer ih daje na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i ogromnog znanja.

 

Preporuke za narednu nedelju nisu izuzetak.

 

Došlo je vreme kada je potrebno biti pažljiviji. Ova nedelja će biti prilično opasna, pošto su Mars i Venera već negativni, a Merkur će 23. preći u nepovoljan znak Riba. 22. februar će takođe biti opasan dan, jer će na ovaj dan negativni Mars i Venera biti u konjunkciji - veoma nepovoljan aspekt za sve horoskopske znakove.

 

Ovan


Predstavnike ovog Znaka očekuje energetski kontradiktorna nedelja. Zbog lošeg položaja planeta, astrolozi preporučuju Ovnovima da izbegavaju impulsivne ispade i da se podese na mirno i spokojno raspoloženje. Verovatno dolazi vreme za donošenje brzih i odgovornih odluka, kao i aktivnih akcija, pa je važno držati oči otvorene. Neophodno je usmeriti energiju na dovršavanje odloženih zadataka.

 

Bik


Konfliktne situacije će biti vrlo česta pojava za mnoge Bikove. Negativan položaj sve tri velike planete preti Biku čestim promenama raspoloženja. Nažalost, braniti svoje interese na poslu i u poslu biće mnogo teže. Moraćete više da se odmarate i češće razmišljate o svom zdravlju. Loš položaj Venere doneće Biku iritaciju i nervozu, a Mars obećava agresivan stav.

Blizanci


Energija planeta je izuzetno negativna za fizičku aktivnost. Blizancima je potrebno više da se odmaraju i održavaju emocionalnu snagu, održavaju pozitivnu komunikaciju u porodici i društvu bliskih prijatelja. Ovo je veoma opasna nedelja. Astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru preporučuju Blizancima da lažu, pretvaraju se i ni u kom slučaju nikome ne daju prazna obećanja.

 

Rak


Aspekt Marsa sa Venerom u četvrtak će izazvati poremećaj u planovima i negativno će uticati na emocionalno stanje Rakova. Astrolozi preporučuju predstavnicima ovog znaka da zadrže neutralnost u negativnim situacijama i izbegavaju ishitrene izjave upućene drugim ljudima, posebno onima sa kojima su Rakovi u zategnutim odnosima i imaju neke nesuglasice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker