zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 11. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji pred nama...

foto: Maria Markevich/Shutterstock
foto: Maria Markevich/Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Ovaj period Vam donosi uspeh u poslovnim pregovorima. Očekuje Vas proširenje kruga poslovnih saradnika i povećan obim posla. Međutim, ne savetuje Vam se da načinite rizican poslovni potez. Poseban uspeh očekuje one koji se bave trgovinom, turizmom ili sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav:
Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom, ali bi trebalo da zadrže realniji pristup da se ne bi razočarali. Strelčeve koji su u vezi očekuje zanimljivo putovanje udvoje.

Zdravlje:
Snimite pluća, zbog temperature koja je prisutna.

 

JARAC

 

Posao:
Glavni izazov ovog perioda je da prevaziđete poteškoće u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Problematični međuljudski odnosi mogu se dodatno pogoršati i aktivirati negativnu radnu atmosferu.

Ljubav:
Veliki broj planeta u Vašem znaku ukazuje na pojačanu psihičku osetljivost i promenljivost raspoloženja. Danas možete burno reagovati na negativnu opasku Vašeg partnera, i to se može pretvoriti u raspravu. Slobodne Jarčeve očekuje romantičan izlazak s osobom koja im se odavno dopada.

Zdravlje:
Slaba cirkulacija, naročito periferna.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Pripremate originalan poslovni projekat kojim ćete zablistati na tržištu i ostvariti konkurentnu prednost. Pa ipak, pripazite da Vaša poslovna tajna ne procuri do konkurencije. Postoje osobe iz Vašeg okruženja koje Vam nisu blagonaklone, jer grade rivalski odnos s Vama.

Ljubav:
Slobodne Vodolije su u dilemi. Dopadaju im se dve osobe na potpuno različit način. Bolje je da sačekate da Vam vreme pokaže za koga da se odlučite kako se ne biste kasnije razočarali. Vodolije koje su u vezi očekuje period lepih iznenađenja.

Zdravlje:
Više se krećite.

 

RIBE

 

Posao:
U ovom periodu do Vas mogu dopreti spletke koje je širio neko od Vaših saradnika. To Vas može iznervirati, pa je moguća čak i konfliktna situacija. Uprkos negativnim dešavanjima u međuljudskim odnosima, Vi ćete uspešno završiti rad na jednom dugotrajnom projektu ili teškom radnom zadatku.

Ljubav:
Ribe koje su u vezi mogu imati nesporazume s partnerom, ali će ih brzo prevazići. Može biti reči o kratkotrajnoj krizi poverenja u odnosu s partnerom. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Device.

Zdravlje:
Počnite s rekreacijom.

 

 

makonda-tracker