zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 11. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji pred nama...

foto: Maria Markevich/Shutterstock
foto: Maria Markevich/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Ovaj period donosi Vam specifičan splet okolnosti zbog kojih ćete morati da sprovedete reorganizaciju. Glavnu poteškoću predstavlja problematičan odnos sa jednim saradnikom. U okviru tog odnosa biće neophodan kompromis i uzajamno prilagođavanje.

Ljubav:
Pred Vama se otvara veoma lep period kada ćete konstruktivnim razgovorima sa partnerom uspeti da ostvarite jedan zajednički plan od ranije. Očekuje Vas veoma lepo i zanimljivo putovanje. Slobodne Lavove očekuje ljubavna avantura sa jednom Vagom ili Vodolijom.

Zdravlje:
Variranje pritiska.

 

DEVICA

 

Posao:
Nepovoljan aspekt koji boravi u Vašem polju platnog prometa upućuje na to da je neophodno da oprezno upravljate novcem i da se čuvate rizičnih poteza i investicija, kao i osoba koje su spremne na neke manipulacije. U ovom periodu idite na varijantu sigurnosti.

Ljubav:
Slobodne Device trebalo bi da zadrže realan stav prema osobi koju su nedavno upoznale kako se kasnije ne bi razočarale. Device koje su u vezi mogu zajedno s partnerom da ostvare rešenje jednog krupnog problema koji ih je dugo mučio.

Zdravlje:
Probavne smetnje, promenite ishranu.

 

VAGA

 

Posao:
U ovom periodu može da vam predstavlja odnos sa jednim od nadređenih. Neophodno je da pokažete strpljenje i da zadržite impulsivne reakcije da biste zadužili svoju radnu poziciju. Ako planirate novo radno mesto, dobićete nekoliko dobrih poslovnih ponuda koje će vam omogućiti brz finansijski napredak.

Ljubav:
Ovo je period koji može da bude veoma turbulentan u odnosu sa partnerom, budući da su moguće velike nesuglasice. Dugo ste prećutkivali neku nepravdu i to sada u ovom periodu može da kulminira.

Zdravlje:
Zadržavanje tečnosti u organizmu.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Neočekivan splet okolnosti može da iskomplikuje razvoj daljeg poslovanja, a to se posebno odnosi na oblast servisnih usluga i oblast zdravstva u najširem smislu te reči. Neophodno je da pripremite fleksibilan plan da prevaziđete zastoj.

Ljubav:
Slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze sa osobom koju mogu da upoznaju preko posla. Očekuju ih sve češći ljubavni sastanci. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se čuvaju nesporazuma, a posebno ne bi trebalo nešto da prećutkuju da ne bi došlo do krize poverenja.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker