zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 2. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock
foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock

STRELAC

 

Strelčevi će biti vredni, usmereni na posao i imaće jasan cilj pred sobom. Finansijska situacija nije prikazana kao povoljna i Strelčevi će biti zabrinuti zbog nedostatka ili kašnjenja isplate novca. Slobodni Strelčevi buduću partnerku mogu upoznati preko posla. Strelčevi u vezi uživaju u postojanoj vezi. Situacija je prikazana kao nezadovoljavajuća kod Strelčeva u braku, ali nijedno od njih dvoje neće javno ispoljiti nezadovoljstvo. Zdravlje je odlično.

 

JARAC

 

Pred Jarčevima je blago problematična radna nedelja. Može doći do zastoja na poslu, ali kako je Jarčevima upornost deo prirode, ovakav problem nije nešto što će da ih demotiviše. Pred slobodnim Jarčevima je novo poznanstvo. Jarčevi u vezi uživaju u društvu partnerke. Situacija je prikazana kao stabilna kod Jarčeva u braku. Oni će biti fokusirani na posao, ali partner ima razumevanja za njihove ambicije. Na polju zdravlja mogući problemi sa kostima.

 

 

VODOLIJA

 

Vodolije će biti vredne. Planovi su prikazani kao realni, ostvarivi i Vodolije će bez problema da ih realizuju. Situacija je prikazana kao naglašeno povoljna kod Vodolija koje se bave privatnim poslom. Biće zadovoljne finansijama, jer ih očekuje dobitak. Kod slobodnih Vodolija nema novih dešavanja. Vodolije u vezi su nezadovoljne odnosom, baš kao i njihov partner. Vodolije u braku čeka veća rasprava sa partnerkom. Zdravlje je odlično.

 

RIBE

 

Pred Ribama je prilično napeta radna nedelja. Problemi se vide u komunikaciji sa kolegama i u oblasti novca. Velike su šanse da se Ribe žestoko iznerviraju i ispadnu iz takta. Slobodne Ribe su fokusirane na posao tako da ih oblast ljubavi ne zanima. Kod Riba u vezi situacija je prikazana kao stabilna. Ribe u braku su zaljubljene, a partner zabrinut zbog novca. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi sa migrenom.

 

makonda-tracker