zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 2. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock
foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock

LAV

 

Lavovi će imati puno obaveza, a posao se neće odvijati onom brzinom kojom bi želeli. Svu svoju energiju usmeriće u oblast posla. Rezultati neće biti vidljivi odmah, ali su srećom Lavovi igrači na duge staze. Slobodni Lavovi razmišljaju o bivšoj partnerki. Lavovi u vezi su blago nezadovoljni vezom. Njihova očekivanja od partnerke su mnogo veća od onoga što im ona trenutno pruža. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su bolovi u leđima.

 

DEVICA

 

Pred Devicama je naporna radna nedelja. Masu obaveza će odraditi u hodu, na brzinu, delimično koncentrisani. Biće im najbitnije da je posao urađen, ali ne i kako je urađen. Izbirljive Device će konačno privući pragmatična osoba zanosnih oblina. Device u vezi uživaju u stabilnoj vezi. Situacija je prikazana kao opuštena kod Devica u braku. Kada je zdravlje u pitanju, moguć je skok pritiska.

 

VAGA

 

Vage su vredne, odgovorne i ozbiljno shvataju svoje obaveze. Kolege imaju utisak da mogu da se oslone na njih. U slučaju da se bave privatnim poslom, moguće je odlaganja kontakta i susreta. Pred slobodnim Vagama je novo poznanstvo i ljubav na prvi pogled. Vage u vezi uživaju u strasnoj vezi sa partnerom. Vage u braku uživaju u stabilnom odnosu sa partnerom. Zdravlje je odlično.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije su raspoložene za posao, ambiciozni i željni uspeha. U slučaju da su na višoj poziciji ili se bave privatnim poslom, moguće je nerviranje prolaznog tipa početkom nedelje. Kod slobodnih Škorpija nema novih, konkretnih dešavanja. One maštaju na temu ljubavi. Partner Škorpija u vezi nije previše raspoložen za druženje. Jedino je situacija kod Škorpija u braku prikazana kao stabilna i zadovoljavajuća. Na polju zdravlja mogući problemi sa pritiskom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker