zvezde kažu

Za 3 horoskopska znaka početak 2022. godine biće veoma radostan: Očekuje vas puno novca i sreće u januaru

0

Kako astrolozi smatraju sa početkom nove kalendarske godine dolaze lepe promene za određene znakove Zodijaka. Oni će da uživaju u dobrom "startu", tako da budite mudri i sve prilike iskoristite kako bi takavo stanje duže trajalo. 

foto: Shutterstock/Syda Productions
foto: Shutterstock/Syda Productions

Oni koji su bili vredni i radili, odnosno koji su imali strpljenja da sačekaju uspehe koji dolaze kao produkt njihovog rada. U vezi sa tim, mesečni horoskop za januar predviđa najviše novca i sreće za 3 horoskopska znaka:

 

Lav

 

Ako je suditi po upornosti i tome koliko su Lavovi bili radoholici u 2021. godini, sve će ima se isplatiti sa početkom 2022. Te će tako imati i dodatna primanja od poslova koje rade van glavnog posla koji obavljaju. Uspeće i da dosta uštede, te će im januar biti praćen konstantnim prilivima novca. Tako da ćete ukoliko dobro iskoristite prilike uspeti da otvorite nove mogućnosti u budućnosti, samo budite pametni!

 

Škorpija

 

Ako na vreme postavite prioritete i ako se uspete da napravite plan daljeg vašeg razvoja, uživaćete u materijalnom blagostanju ne samo u januaru, nego i tokom cele godine. Zvezde su na vašoj strani tako da će vam se znatno poboljšati stanje na bankovnom računu. Početak januara je odličan period da pokrenete spostveni posao, pre nego da promenite trenutni. Radite i budite vredni, jer ćete materijalno prosperirati!

 

Sreća, Osmeh, nasmejana žena
foto: Kite_rin/Shutterstock

Rak

 

Iako ste možda u pretodnom period bili razočarani u vaše finansijsko stanje, u januaru 2022. godine će se takva situacija značajno promeniti. Dobićete neočekivane prilive na vaš bankovni račun i sav vaš trud u 2021. godini će vam se isplatiti. Uspećete čak i da u narednoj godini uštedite ali morate pametno vući poteze i tako iskoristiti svoje znanje i marljivost da uspešno otpočnete, tj. završite neke poslove. 

 

 

makonda-tracker