zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 2. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock
foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Pred Ovnovima je nepovoljna radna nedelja. Problemi se vide na polju komunikacije, planiranja i realizacije ideja. Situacija je prikazana kao nepovoljna i kod Ovnova koji su na višoj poziciji. Pred slobodnim Ovnovima je novo i zanimljivo poznanstvo. Ovnovi koji imaju partnerku uživaju u strastvenoj vezi. Ovnovi u braku uživaju u stabilnom odnosu. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi vezani za disajne organe.

 

BIK

 

Pred Bikovima je povoljna poslovna nedelja. Biće puni novih ideja i nestrpljivi da ih što pre realizuju. Planovi su pragmatični, ostvarivi i mogu doneti konkretno finansijsko poboljšanje. Kada je ljubav u pitanju, situacija je prikazana kao naglašeno povoljna. Pred slobodnim Bikovima je novo, interesantno poznanstvo. Bikovi u vezi uživaju u strastvenom odnosu sa partnerkom. Zdravlje je odlično.

 

BLIZANCI

 

Blizanci će imati puno obaveza koje iziskuju koncentraciju. Ukoliko se bave privatnim poslom, situacija ne izgleda povoljno. Posao će da stagnira tako da će Blizanci biti ne samo nezadovoljni nego frustrirani. Pred slobodnim Blizancima je novo i perspektivno poznanstvo. Blizanci u vezi uživaju u stabilnom odnosu sa partnerkom. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi sa kostima.

 

RAK

 

Ako se bave privatnim poslom biće zadovoljni poslovnom situacijom. Ukoliko su na višoj poziciji biće im potreban dodatan napor da realizuju postavljene ciljeve. Rakovi u vezi uživaju u stabilnom odnosu sa partnerkom. Situacija je prikazana kao relativno dobra kod Rakova u braku. Mogući su problemi na nivou komunikacije početkom nedelje, ali će brzo biti prevaziđeni. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi vezani za genitalije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker