zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Užurban početak nedelje, pun obaveza, navodi vas na to da preispitate put svoje karijere. Mesec u zoni karijere navodi vas da napravite korak unazad i preispitate svoje ciljeve. Razmislite: da li ste srećni svojim putem, napredovanjem ili mislite da vam treba novi pravac?

Ako se borite sa mentalnom blokadom, poverite se nekom, razgovarajte o tome. Nakon nekoliko sati socijalizovanja i kvalitetnih razgovora sa bliskim ljudima, sve će se rešiti.

 

Verujte svojoj intuciji, posebno u petak, i to kada je reč o vezama. Venera će biti u Škorpiji, a iako se sada osećate prilično stidljivo, pravo je vreme da posmatrate druge ljude i učite iz tuđih iskustava. Raskrstite s vezama koje vam više štete nego koriste.

 

JARAC

 

Intelektualni razgovori obeležiće početak nedelje, a vi ste u više nego filozofskom raspoloženju. Zainteresovani ste za istraživanja, duboke teme koje vam zadovoljavaju radoznalost, pa birajte i kvalitetne sagovornike. Uskoro ćete doći do jednog vrlo interesantnog otkrića.

Što više učite, sve ste moćniji. Istražujte svoj identitet, preispitajte svoja verovanja i bolje ćete razumeti svet, a to će vas učiniti još uspešnijim. Otvorite svoj um za nove stvari i spoznajte gde će vas svet odvesti.

 

Sledi vam društveno angažovanje, ali i vreme koje ćete provesti u velikim skupinama ljudi, što vam prija. Planeta ljubavi biće u zoni prijateljstva, pa ćete dosta vremena provesti s bliskim prijateljima u zajedničkim aktivnostima. Čak vam nije strano ni stvaranje novih prijateljstava, a zabava je izvesna! 

 

 

VODOLIJA

 

Vama ove nedelje sledi pravi preporod. Transformaciju doživljavate na svim poljima, osećate se voljnim za samoanalizu, za promene, a sada svoj život i akcije vidite jasnije nego ikad, Pravo je vreme za novu fazu vašeg života.

Držite se svojih principa, a znanje koje ste stekli primenite u novim situacijama. Ostavljaćete sjajan prvi utisak na ljude koji vas tek upoznaju, ali samo ako se potrudite da budete otvorenog uma.

 

Petak donosi veliku socijalnu aktivnost za vas. Ući ćete u komunikaciju sa nepoznatim ljudima, a zanimljivo je da će neko od tih novih ljudi moći da vam pomogne da dobijete posao ili da unapredite svoj status.

 

RIBE

 

Počnite nedelju analizom važnih veza u vašem životu. To mogu biti porodične, ljubavne ili poslovne veze, ali probajte da shvatite u čemu ste do sada rešili. Nova lunarna energija pomaže vam da poboljšate odnose sa drugim ljudima i da ostvarite bolju saradnju. Privucite pozitivnu energiju pozitivnim stavom: bićete prijatno iznenađeni kad vidite kako vas lepe stvari čekaju čim malo promenite stav.

 

U vašoj emotivnoj vezi biće mnogo strasti, a sa pravim partnerom, imaćete osećaj da možete osvojiti svet. 

 

Biće idealno vreme za putovanje, upoznavanje novih ljudi, istraživanje novih mesta. Čeka vas neverovatan period!

 

makonda-tracker