saznajte

Opozit Marsa i Neptuna do 16. septembra donosi promene: Ova 3 znaka doživeće emotivna razočaranja

0

Postoje tri horoskopska znaka koja će se razočarati u ljubav tokom tranzita u kom će Mars biti u opozitu sa Neptunom od 2. septembra do 16. septembra 2021. godine.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sa Marsom nasuprot Neptuna, koji ulazi u naše ljubavne živote doživećemo ljubavne poremećaje i izazove, piše Sensa. Možemo odlučiti da nas odjednom ne zanima osoba sa kojom smo u vezi, ili možemo postati žrtve tračeva i klevetničkih reči - možemo postati ranjivi, ili sugestibilni na uticaj onih koji nam ne misle najbolje u životu, pa nam neki dani mogu postati teški

 

Ovo su dani kada naša odlučnost slabi. U zavisnosti od toga pod koji horoskopski znak potpadamo, možda nećemo moći da se nosimo sa pritiskom veze, ili ćemo se čak da govorimo gadne stvari osobi koja više nego verovatno ne zaslužuje da joj se takve stvari govore. Ako možemo naučiti iz ovoga, bolje bi bilo da to učinimo brzo, kako ne bismo uništili nešto na čemu smo toliko radili da bismo postigli.

 

3 horoskopska znaka koja će se razočarati u ljubav tokom Marsa u opoziciji sa Neptunom od 2. do 16. septembra 2021:

 

1. Ovan (21. mart - 19. april)


Uvek ste bili nesigurni u svojoj vezi, čak i kad je "sve u redu" i kada ste se i uverili da je sve u redu. Kao da ste osigurač koji je upravo upaljen, a ovaj tranzit - Mars nasuprot Neptuna - je plamen koji je zapalio promenu u vama. Ali da li je ova promena važeća - da li je to nešto što zaista može biti dobro za vas, Ili tek započinjete borbu, jer je u vašoj prirodi da uzburkate stvari? Vi ste osoba koja voli da se prepušta misaonim igrama, a to je ono što ćete igrati tokom ovog opasnog perioda. Pronalazite grešku u vašem odnosu i u osobi sa kojom ste u vezi. Tokom ovog perioda ćete preuzimati vrlo malo odgovornosti i za sve ćete da krivite partnera. Ono što ne shvatate je da ste pod astrološkim uticajem i da sami igrate igru.

 

2. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Ovo su vremena velikog samozavaravanja. Imate jaku želju da se posvađate sa svojim partnerom što je isključivo uticaj opozita Marsa i Neptuna. Odbijate da pogledate sebe; smatrate da su vaši postupci pošteni i otvoreni. Započinjete nevolje i povlačite se, kao da ste odjednom postali žrtva. Ono što može da se dogodi je da jednostavno ne dobijete ono što ste želeli od svog partnera, a sada ga napadate da je u pitanju njegova greška i da vas ne slušaju. Čak ćete pronaći način da opravdate svoju skromnost, verujući da ste potpuno nevini i da je sve krivica vašeg partnera sa kojom se on teško nosi. Izgradićete fantaziju razočaranja, koja može imati potencijal da sve sruši, poput kuće od karata.

 

3. Ribe (19. februar - 10. mart)

 

Vaše razočaranje zbog ljubavi formiraće se u vašem umu pre nego što se manifestuje kao stvarnost, i počeće sa malim nagrizanjem koje će se pretvoriti u sveobuhvatnu bitku ega. Možda ste poslednjih dana previše razmišljali, što znači da se zadržavate na onome što nazivate partnerovim "lošim navikama". U jednom trenutku, te navike su bile prihvatljive - ipak smo ljudi i nismo uvek tako lepi. Ono što je moglo biti prihvatljivo, tokom Marsa nasuprot Neptuna je neoprostivo i - dostojno odbijanja. Iako vaš partner možda nije slika i prilka savršenstva upamtite da niste ni vi, iako nećete primećivati svoje ružno ponašanje. Ovo je situacija u kojoj treba oba partnera da budu uključena kako bi se sukob razrešio, a ako nastavite da prelazite granice i ne počnete da preuzimate odgovornost za bilo koji od svojih obrazaca ponašanja, možda će doći do raskida veze.

 

makonda-tracker