zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Početak nedelje i lunarna energija vam donose šansu za napredak na poslu ili dodatnu zaradu. Ne propustite priliku da poboljšate svoju finansijsku situaciju, ali pripazite i da vam taj dodatni novac ne ode brzinom svetlosti; trošite mudrije.

Bićete veoma društveni, šarmantni, a ova nedelja je idealno vreme za sticanje novih poznanstava, kao i okončanje starih konflikata. Sreća je na vašoj strani, lavovi.

 

Vaše srce je tamo gde je vaš dom. Obožavaćete svoj komfor, neće vam se izlaziti, a posebno važna će vam biti bezbednost, tako da se okružite ljudima koje volite i kojima verujete.
 

DEVICA

 

Nedelja počinje brojnim novim mogućnostima za vaš znak. Bilo da je u pitanju vaš stil, aktivnosti, vaš uticaj na druge ljude, u svemu ćete imati priliku da budete uspešni, a još bitnije - uspešno ćete menjati sve ono što vam ne odgovara.

Početak nedelje je sjajno vreme za strast i uživanje. Planetarni aspekti donose mnogo kreativne energije, motivacija. Šta god da radite, budite sigurni da se dobro zabavljate i da ne radite stvari na silu.

 

Komunikacija će igrati važnu ulogu u vašoj vezi kada Venera uđe u znak Škorpije. Moći ćete na najbolji način da komunicirate sa prijateljima, porodicom, partnerom... Ipak, nemojte se opterećivati detaljima, već se trudite da budete spontani.

 

 

VAGA

 

Nedelju započnite mirnim danima kod kuće. Faliće vam privatnosti, pa je ovo sjajno vreme da brinete o sebi i nadoknadite sve što vam nedostaje, posebno ako već danima razmišljate o nekoj osobi iz prošlosti. Morate se udaljiti od prošlosti kako biste sve rane uspešno zalečili.

Zaljubite se u sebe, zabavljajte se, planirajte slobodno vreme tako da isključivo uživate. To će vas opustiti i pripremiti za novi radni period.

 

Ipak, finansijska strana je kritična, pa bolje sklonite negde svoje kreditne kartice. Trošićete više novca nego obično, na baš sve što vam se učini privlačnim.

Proverite svoj bankovni račun pre nego što se uhvatite za glavu i potrošite više nego što sebi možete da priuštite.

 

ŠKORPIJA

 

Ponedeljak i nedelja uopšteno započeće turbulentnije nego što biste voleli. Hoćete da vaše želje odjednom postanu realnost i da vam život dobije neku lepšu notu, a to će se uskoro i desiti. Proslavljajte pobede sa najbližim prijateljima.

Ako vam je potrebna pomoć u ostvarenju snova, vaši prijatelji će vam uvek biti pri ruci. Ne trudite se da sve uradite sami, jer će vam dragi ljudi pomoći mnogo više nego što očekujete.

 

Volite sebe, a sve ostalo će doći prirodno jer je planeta ljubavi narednih nedelja u vašem znaku. Idealno je vreme da se fokusirate na sebe i ne brinete oko toga kada ćete naći ljubav. Ona će naći vas, a tada će početak romanse biti još slađi!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker