Ljubavni horoskop za oktobar: Od 18. se spremite za avanturu, Ovnovi oprezno ako flertujete!

0

Veći deo oktobra biće upamćen po poteškoćama u ljubavi i odnosima. Tokom ovog perioda, mnogi parovi doživljavaju snažne unutrašnje sukobe, pokušavajući da nađu ravnotežu između sopstvenih potreba i želja svog partnera.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR
LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR foto: Drazen Zigic/Shutterstock

STRELAC

 

Mesec promena i transformacija u oblasti ličnih odnosa, sa trendovima na bolje. Ovaj period može biti vreme kada želite da promenite nešto u svom porodičnom životu, preselite se, oslobodite se starog i počnete novo. U prvoj polovini oktobra bolje je da sakrijete prave namere od partnera, jer može doći do nesuglasica oko vašeg pogleda na život. Pokušajte da održite spoljnu harmoniju i popustite negde, čak i ako postoji unutrašnji sukob. Sreća će vas pratiti od 18. oktobra.

 

JARAC


Ovaj mesec postavlja pitanja o tome kako gradite odnose, šta porodica znači za vas. I takođe kako se nosite sa unutrašnjim protivrečnostima između želje za harmonijom i želje da sačuvate svoju individualnost. Važno je fokusirati se na odnose, posebno one koji zahtevaju duboku emocionalnu podršku i razumevanje. Želje i strasti se mogu intenzivirati, kako u romantičnim tako iu drugim aspektima života. Mnogo razmišljanja o smislu svog postojanja.

VODOLIJA


Vaša odlučnost i upornost mogu uplašiti one koji su vam bliski. Usporite - sada nije vreme za ubrzavanje, posebno u ljubavnoj oblasti života! Možda ćete primetiti da u vašem prisustvu partneri osećaju potrebu da izraze svoja osećanja. Oktobar može biti pogodno vreme za ličnu transformaciju, produbljivanje veze sa romantičnim partnerom i rešavanje emocionalnih problema. U ljubavi će vam sve dobro ići ako partnera ne izaberete po fizičkim karakteristikama, već po njegovom smislu za humor i inteligenciji.

 

RIBA


Postoji veliki rizik da postanete emocionalno zavisni od druge osobe, jer vas privlače tajni znaci, neka opasnost koju vam partner pruža. Ovo je vreme vraćanja karmičkih dugova vašim romantičnim partnerima (bivšim, sadašnjim) ili vam daju ono što duguju, i duhovno i materijalno. Mnoga pitanja će morati da se zatvore, da se oslobodimo situacije i da verujemo slobodnom toku. Uspeh zavisi od vaše emocionalne zrelosti i sposobnosti da se nosite sa mentalnim preopterećenjem.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Putin ima jako 12. polje horoskopa 

 

makonda-tracker