Ljubavni horoskop za oktobar: Od 18. se spremite za avanturu, Ovnovi oprezno ako flertujete!

0

Veći deo oktobra biće upamćen po poteškoćama u ljubavi i odnosima. Tokom ovog perioda, mnogi parovi doživljavaju snažne unutrašnje sukobe, pokušavajući da nađu ravnotežu između sopstvenih potreba i želja svog partnera.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR
LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR foto: Jacob Lund/Shutterstock

LAV


Možda ćete iznenada otkriti da je vaš partner velikodušniji prema vama. I mnogi Lavovi bude potrebu da otvoreno pokažu ljubav i daju više radosti svojoj voljenoj osobi. Sa neverovatnom lakoćom, možete da osetite slabosti i prednosti svojih partnera i odmah shvatite kako to najbolje iskoristiti za svoje potrebe. U oktobru postoji šansa da usmerite razvoj odnosa u pravcu koji je vama koristan. Druga polovina oktobra je povoljna za sklapanje novih poznanstava.

 

DEVICA


Morate da kontrolišete svoje reči i postupke, posebno kada kontaktirate romantičnog partnera ili komunicirate sa porodicom i prijateljima. Povećava se vaša mentalna snaga, možete uticati ne samo na jednu osobu, već i na publiku, grupe ljudi. U zavisnosti od vašeg raspoloženja, ljudima možete uliti optimizam ili izazvati sumorne misli. U jednoj ili drugoj meri, pokreće se proces promene, transformacije, izvesnog rizika i kritičnih situacija u sferi ličnih odnosa.

VAGA


Oktobar je pogodan za putovanja na daljinu, posete javnim događajima, što može pogodovati romansi na daljinu ili odnosima sa ljudima drugih nacionalnosti. Vaša spremnost na flert i lak pristup izlasku privlači pažnju drugih ljudi na vas. Vaš magnetizam se povećava, a pojavljuje se želja da se izbegnu ograničenja. U ovom trenutku mnogi predstavnici znaka Vage možda nisu spremni za ozbiljne obaveze, pa traže više slobode u ljubavi.

 

ŠKORPIJA

 

Želja za nezavisnošću može izazvati želju za slobodom i ispoljavanjem individualnosti, čak i ako je to u suprotnosti sa željama da se bude u skladnoj zajednici. Škorpije u ovom periodu usavršavaju svoje veštine manipulacije u vezama, pa je partnerima veoma teško da se nose sa njima. Skriveni trenuci mogu postati jasniji, kako u vašem ličnom životu, tako iu odnosima sa spoljnim svetom. Povećana je potreba da se razotkriju misterije ili udube u nerešena pitanja u ljubavnoj sferi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker