astro

Osobe rođene u ova 3 znaka Zodijaka imaju najviše sreće kada je novac u pitanju – da li ste i vi među njima?

0

Ovi znakovi Zodijaka ne samo da imaju urođeni osećaj za novac, već i zvezde rade u njihovu korist, obezbeđujući im prosperitet i uspeh.

foto: Mandel NGAN / AFP / Profimedia
foto: Mandel NGAN / AFP / Profimedia

Iako svi volimo da verujemo da sreća dolazi napornim radom, ponekad zvezde imaju drugačije planove.

 

U astrologiji postoje određeni horoskopski znaci koji, čini se, imaju prirodnu naklonost ka finansijskom uspehu i blagostanju.

 

Evo tri znaka Zodijaka kojima novac često dolazi s lakoćom:

 

1. Bik

 

Kraljica Elizabeta je bila Bik
Kraljica Elizabeta je bila Bikfoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i materijalnim stvarima, a univerzum im često daruje sposobnost da privuku bogatstvo. Njihova postojanost, strpljenje i upornost vode ih ka sigurnim i stabilnim finansijskim prilikama. Bikovi znaju kako da pametno ulažu i dugoročno planiraju, što im donosi stabilne prihode i često izuzetno bogatstvo.

 

2. Jarac

 

Džef Bezos je Jarac
Džef Bezos je Jaracfoto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Jarčevi su simbol discipline, marljivog rada i ambicije. Njihov ozbiljan pristup poslovnim poduhvatima omogućava im da postignu vrhunske rezultate u karijeri i investicijama. Jarčevi imaju prirodnu sposobnost da prepoznaju prave prilike i da upravljaju finansijama na efikasan način, zbog čega ne iznenađuje da često dolaze do značajnih suma novca i bogatstva u životu.

 

3. Lav

 

Megan Markl je Lav
Megan Markl je Lavfoto: EPA-EFE/Carlos Ortega

Lavovi, kao rođeni lideri, privlače novac kroz svoju harizmu, kreativnost i preduzetnički duh. Njihova želja da budu u centru pažnje često ih vodi ka poslovnim prilikama koje im omogućavaju veliki uspeh. Lavovi su skloni rizikovanju, ali im zvezde često pomažu da iz tih rizika izađu kao pobednici, što im donosi značajne finansijske nagrade.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore astro kombinacije

 

makonda-tracker