zvezde kažu

Mesečni LJUBAVNI horoskop za jul: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka na emotivnom planu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama na polju ljubavi.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Strelac

 

Jul može da vas izazove u oblasti romantike. Vaša sklonost avanturama i slobodi može dovesti do sukoba sa partnerom koji će tražiti više stabilnosti i predvidljivosti. Budite spremni na činjenicu da vaša želja za nezavisnošću može izazvati nesuglasice. Za samce, ovaj mesec može biti vreme kada morate da donesete odluku između slobode i posvećenosti vezi.

 

Jarac

 

Vašu romantičnu vezu treba negovati. Veći deo meseca moraćete da uložite dodatne napore da održite pozitivan zamah. Nakon nekog vremena, imaćete priliku da provedete opuštenije vreme zajedno. Za one od vas koji planiraju da svoju vezu podignu na viši nivo, vreme je da uključite svoju porodicu u to.

 

Vodolija

 

Predstavnici znaka koji ste u braku, budite veoma oprezni da vas neko privuče. Iskušenje je veliko, ali morate se svesno potruditi da mu ne popustite. Vreme je da krenemo napred, možda u početku sa poteškoćama, da uspostavimo mir i harmoniju u vezi. Jupiter i Venera će vam doneti prosperitet i harmoniju na ličnom planu do kraja meseca.

 

Ribe

 

Jul može biti period emocionalne nestabilnosti za vas. Vaša osećanja mogu biti promenljiva, što će stvoriti određenu napetost za vas i vašeg partnera. Budite spremni na činjenicu da često možete da brinete i sumnjate u svoja osećanja. Ovaj mesec može doneti i razočarenje u vezi ako očekujete previše od partnera ili situacije uopšte. Za samce, jul će biti vreme introspekcije. Poradite na svojoj emocionalnoj stabilnosti pre nego što uđete u novu romantičnu vezu, piše wday.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker