zvezde kažu

Mesečni LJUBAVNI horoskop za jul: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka na emotivnom planu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama na polju ljubavi.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Šta vašem horoskopskom znaku donosi vreli jul na polju ljubavi?

 

Ovan

 

U julu ćete doživeti mnogo pozitivnih emocija u ličnom životu. Vaša stabilnost i nežnost će pomoći u jačanju postojećih veza ili stvaranju novih. Međutim, važno je biti spreman za neočekivane okrete koji će zahtevati fleksibilnost i strpljenje. Za one koji su slobodni, jul će biti vreme kada su mogući sudbonosni susreti. Pokušajte da preuzmete inicijativu i ne plašite se da se otvorite novim ljudima.

 

Bik

 

Jul će vam doneti mnogo komunikacije i novih poznanstava. Vaš šarm i lakoća će privući ljude, što će stvoriti mnoge mogućnosti za romantične avanture. Međutim, ne zaboravite da obratite dovoljno pažnje svojim kolegama da biste izbegli nesporazume. Za one koji su već u vezi, ovaj mesec biće vreme za jačanje veza kroz zajedničke aktivnosti i nova iskustva.

Blizanci

 

Vaš ljubavni život obećava ohrabrujuće rezultate u julu, sa Kupidonom na vašoj strani. Postoje i znaci da ćete planirati kratko putovanje sa svojim partnerom. Ovo posebno važi za one od vas koji ste u braku i koji se u poslednje vreme mnogo svađate. Predivan pejzaž, bezbrižan smeh su dobri, ali afere su nešto što bi trebalo da izbegavate u ovoj fazi.

 

Rak

 

Jul će biti vreme kada ćete osetiti poseban sklad u svojim romantičnim vezama. Vaša emocionalnost i osetljivost će vam pomoći da lako pronađete zajednički jezik sa partnerom. Za one koji traže ljubav, ovaj mesec će biti povoljan za romantične veze, posebno kroz zajednička interesovanja i hobije. Budite otvoreni za nove mogućnosti i ne plašite se da izrazite svoja osećanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Lav

 

Jul će vam doneti uzbuđenje i strast u vašem ljubavnom životu. Vaša romantična veza će biti ispunjena svetlim trenucima i romantičnim gestovima. Ovaj mesec će biti povoljan za pokazivanje individualnosti i privlačnosti; to će vam pomoći da ojačate vezu sa partnerom ili privučete novu osobu. Budite otvoreni za avanturu i ne plašite se da otvoreno izrazite svoja osećanja.

 

Devica

 

Jul će vam doneti priliku da pronađete harmoniju i stabilnost u vašim romantičnim vezama. Vaša praktičnost i pažnja posvećena detaljima će vam pomoći da stvorite udobnost i udobnost i za vas i za vašeg partnera. Ovo je sjajan trenutak da uspostavite rutinu u vašoj vezi i ojačate međusobno razumevanje. Za neudate Device ovaj mesec će biti povoljan za pronalaženje dugotrajnih romantičnih veza zasnovanih na zajedničkim vrednostima i interesima.

 

Vaga

 

Jul je možda vreme kada osećate neku nestabilnost u svojim romantičnim vezama. Vaša želja za harmonijom i ravnotežom sukobiće se sa stvarnošću koja zahteva kompromis i prilagođavanje. Budite spremni na činjenicu da vaš partner može pokazati nedostatak razumevanja ili spremnosti za saradnju. Za samce, ovaj mesec može biti period kada ne bi trebalo previše aktivno da tražite novu vezu i bolje je da obratite pažnju na sebe

 

Škorpija

 

Jul može da vam donese emocionalne izlive i napetost u vašim romantičnim vezama. Vaše strasti će dostići vrhunac, što može dovesti do sukoba ili nesporazuma sa partnerom. Budite oprezni u izražavanju svojih osećanja i pokušajte da izbegnete dramu. Za samce ovaj mesec može biti vreme za introspekciju i rad na njihovoj emocionalnoj stabilnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Strelac

 

Jul može da vas izazove u oblasti romantike. Vaša sklonost avanturama i slobodi može dovesti do sukoba sa partnerom koji će tražiti više stabilnosti i predvidljivosti. Budite spremni na činjenicu da vaša želja za nezavisnošću može izazvati nesuglasice. Za samce, ovaj mesec može biti vreme kada morate da donesete odluku između slobode i posvećenosti vezi.

 

Jarac

 

Vašu romantičnu vezu treba negovati. Veći deo meseca moraćete da uložite dodatne napore da održite pozitivan zamah. Nakon nekog vremena, imaćete priliku da provedete opuštenije vreme zajedno. Za one od vas koji planiraju da svoju vezu podignu na viši nivo, vreme je da uključite svoju porodicu u to.

 

Vodolija

 

Predstavnici znaka koji ste u braku, budite veoma oprezni da vas neko privuče. Iskušenje je veliko, ali morate se svesno potruditi da mu ne popustite. Vreme je da krenemo napred, možda u početku sa poteškoćama, da uspostavimo mir i harmoniju u vezi. Jupiter i Venera će vam doneti prosperitet i harmoniju na ličnom planu do kraja meseca.

 

Ribe

 

Jul može biti period emocionalne nestabilnosti za vas. Vaša osećanja mogu biti promenljiva, što će stvoriti određenu napetost za vas i vašeg partnera. Budite spremni na činjenicu da često možete da brinete i sumnjate u svoja osećanja. Ovaj mesec može doneti i razočarenje u vezi ako očekujete previše od partnera ili situacije uopšte. Za samce, jul će biti vreme introspekcije. Poradite na svojoj emocionalnoj stabilnosti pre nego što uđete u novu romantičnu vezu, piše wday.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker