zvezde kažu

Mesečni LJUBAVNI horoskop za jul: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka na emotivnom planu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama na polju ljubavi.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Lav

 

Jul će vam doneti uzbuđenje i strast u vašem ljubavnom životu. Vaša romantična veza će biti ispunjena svetlim trenucima i romantičnim gestovima. Ovaj mesec će biti povoljan za pokazivanje individualnosti i privlačnosti; to će vam pomoći da ojačate vezu sa partnerom ili privučete novu osobu. Budite otvoreni za avanturu i ne plašite se da otvoreno izrazite svoja osećanja.

 

Devica

 

Jul će vam doneti priliku da pronađete harmoniju i stabilnost u vašim romantičnim vezama. Vaša praktičnost i pažnja posvećena detaljima će vam pomoći da stvorite udobnost i udobnost i za vas i za vašeg partnera. Ovo je sjajan trenutak da uspostavite rutinu u vašoj vezi i ojačate međusobno razumevanje. Za neudate Device ovaj mesec će biti povoljan za pronalaženje dugotrajnih romantičnih veza zasnovanih na zajedničkim vrednostima i interesima.

 

Vaga

 

Jul je možda vreme kada osećate neku nestabilnost u svojim romantičnim vezama. Vaša želja za harmonijom i ravnotežom sukobiće se sa stvarnošću koja zahteva kompromis i prilagođavanje. Budite spremni na činjenicu da vaš partner može pokazati nedostatak razumevanja ili spremnosti za saradnju. Za samce, ovaj mesec može biti period kada ne bi trebalo previše aktivno da tražite novu vezu i bolje je da obratite pažnju na sebe

 

Škorpija

 

Jul može da vam donese emocionalne izlive i napetost u vašim romantičnim vezama. Vaše strasti će dostići vrhunac, što može dovesti do sukoba ili nesporazuma sa partnerom. Budite oprezni u izražavanju svojih osećanja i pokušajte da izbegnete dramu. Za samce ovaj mesec može biti vreme za introspekciju i rad na njihovoj emocionalnoj stabilnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker