leto 2024.

CRNI MESEC donosi izdaju, ljubavni trougao i razdore: Horoskop TAMNIH PROMENA za leto 2024. i glavni astrološki uticaji

0

Leto 2024. godine nosi astrološke izazove i otkriva našu tamnu stranu pod uticajem crnog Lilita, a tu je i retrogradni Merkur.

Horoskop za leto donosi nekoliko važnih astroloških fenomena.
Horoskop za leto donosi nekoliko važnih astroloških fenomena.foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Leto 2024. je povezano sa takvim ključnim događajima kao što su srednje tačke između pomračenja, koje ponekad donose više promena od samih pomračenja. Ovo su periodi u godini kada se čini da nešto ne ide po planu, "upadajući" u naše živote. Ponekad čak i naše lično emocionalno stanje može toliko da „razbije“ sistem i da uradimo nešto što nije bilo predviđeno. Onda se ispostavlja da je upravo ovaj scenario doneo najneophodniji podsticaj u naše živote.

 

Pored toga, tokom leta ćemo videti prelazak crnog meseca u znak Vage, koji je odgovoran za veze i romanse, što znači da će zaoštriti temu izdaje, ljubavnih trouglova i nesporazuma među parovima. 

 

Srednje tačke između pomračenja na leto 2024. jesu 21. jun, 29. jul i 6. jul – ovo su dani koji mogu doneti neobične događaje, koji mogu delimično uključiti i ono što se dešavalo tokom perioda pomračenja od 25. marta do 8. aprila i verovatno će se nastaviti tokom jesenjeg koridora od 18. septembra do 2. oktobra.

Na primer, ako ste upoznali muškarca u periodu od 25. marta do 8. aprila, onda bi se važan događaj u vašoj vezi mogao dogoditi na ove datume. Ako ste tada bili na intervjuu, onda na srednjim tačkama možete dobiti novu poziciju, ili možete naglo da odlučite da raskinete ugovor.

 

Obično svaki horoskopski znak ima dve lunacije u toku godine – jedan mlad mesec i jedan pun mesec, što za neku situaciju donosi logičan početak i kraj ciklusa. Ipak, 22. juna i 24. jula biće čak dva puna meseca u Jarcu, što će staviti tačku na ono što je za vas moglo da počne 11. januara. Setite se u kojoj oblasti života ste započeli nešto novo. 

 

Glavni tcilj leta je razumevanje sebe u odnosima sa drugima. Pogledajte svoje lično stereotipno ponašanje i svesno prestanite da se ponašate na "stari način“. Ako birate nedostupne muškarce, onda je leto možda prvi put da priznate da se ne radi o njima, već o vašoj percepciji sebe. Merkur u Lavu će preći u retro fazu tako da svoj ego ispitujete sa svih strana, ističe za wday.ru astrološkinja i tarot čitačica Julija Lifanova.

 

Šta donosi Lilit?

 

Period izdaje i avantura u vezama dešavaju se zbog Lilit u Vagi. Od 30. juna crni mesec ulazi u znak Vage, stavljajući snažan akcenat na ljubavne probleme. U parovima se mogu pogoršati pitanja izdaje, ljubavnih trouglova i povratka bivšim zajednicama. Suština je u tome da će Lilit slediti znak čvora ​​prošlosti, tako da ćete sigurno poželeti da uđete u neku vrstu romanse po drugi put i ponovo doživite ono što još niste prošli.

 

Lilit u astrologiji predstavlja crni mesec, povezan sa tamnom stranom astrologije i naše ličnosti
Lilit u astrologiji predstavlja crni mesec, povezan sa tamnom stranom astrologije i naše ličnostifoto: Belolipetskaia Alla/Shutterstock

Nemojte sebe osuđivati – ponekad je važno da doživite nešto nekoliko puta da biste videli obrazac u svom ponašanju. Na primer, možete se vratiti muškarcu koji vas je prevario da biste shvatili da su vam ovaj bol i ogorčenost poznati. To znači da imate otrovan obrazac odnosa, koji vas, poput programa, s vremena na vreme vodi u nesrećne zajednice. Ovo nije karma, to je stvar vašeg izbora, koji ne činite svesno.

 

Retrogradni Merkur u Lavu — povratak prošlim ljubavima, kreativnosti i idejama

 

Od 5. do 28. avgusta nas očekuje period retrogradnog Merkura, koji će se pomeriti sa 4 stepena Device i „zaglaviti“ na 21. stepenu Lava. Ovo sugeriše da će mnogi Lavovi, kao i Ovnovi, Device i Strelčevi, biti svetionici iz prošlosti za druge ljude.

 

Verovatno će u vašem ljubavnom životu biti više poseta bivših, a u poslovnom životu ćete morati da donosite odluke na osnovu onoga što vam donosi utehu i radost. 

 

Kao i uvek, retrogradni Merkur donosi izazove
Kao i uvek, retrogradni Merkur donosi izazovefoto: Shutterstock / STEKLO

 

Konjunkcija Marsa i Jupitera u Blizancima 16. avgusta

 

Leto će se završiti konjunkcijom između Marsa i Jupitera, šireći svačije ambicije kroz nove veze. Do kraja avgusta očekujte da će vam u život ući gomila novih ljudi i među njima će biti neko poseban. To je najverovatnije čovek koji će na vas delovati terapeutski, jer ćete ga doživljavati kao učitelja ili mentora. Nekoliko dijaloga i shvatićete mnogo o sebi i u kom pravcu se okreću putevi vašeg duhovnog razvoja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker