astro

PUN MESEC u Jarcu uticaće snažno na vas: 5 horoskopskih znakova doživeće DRASTIČNE PROMENE u ljubavi 22. juna

0

5 horoskopskih znakova doživeće drastične ljubavne promene tokom punog meseca u Jarcu 22. juna.

22. jun je vreme za ozbiljne promene u ljubavi za neke znakove Zodijaka.
22. jun je vreme za ozbiljne promene u ljubavi za neke znakove Zodijaka.foto: Onkamon/Shuttterstock

Uprkos činjenici da se znak Jarca tradicionalno bavi prilično „zemaljskim“ stvarima, za neke ljude će najvažnija pitanja u ljubavnim odnosima biti rešena tokom perioda punog meseca.

 

Ovih 5 horoskopskih znakova doživeće najveće promene 22. juna.

 

Ovan

 

Pun mesec se javlja pod aspektom Velikog krsta u vašoj natalnoj karti, tako da možete doneti niz fundamentalnih odluka ovog dana. Ako ste u braku, videćete nešto što je dugo bilo skriveno od vas. Pun mesec će biti u sektoru životne svrhe, ali dispozitor Saturn će uticati na vaše nesvesno. Vreme je da shvatite ko vam je potreban za porodični život, a Venera će na ovaj dan biti u kući porodice i braka. To znači da ćete doneti odluku na osnovu porodičnih planova.

 

Rak

 

Pun mesec se javlja u sektoru braka, što znači da vam vaš supružnik može ukazati na svoju odluku. Verovatno ćete želeti da odlučite o venčanju ili braku, ili da potpišete neki ugovor. Suština je da je dispozitor u sektoru vaših pravnih poslova: ako vaš advokat ili notar preporuči da nešto stavite na papir, obavezno to učinite

 

Devica

 

Pun mesec je u vašem ljubavnom sektoru, a dispozitor je u kući veza i braka. Možda ćete imati otvaranje očiju u romansi koja se u početku razvijala s lakoćom i flertom. Neke emocionalne obaveze u vezi mogu biti izražene. Za mnoge Device, pun mesec može doneti partnera koji je stariji od vas i koji ima ozbiljniji nivo svesti u vezi. Možete ga doživljavati kao učitelja.

 

Device, Škorpije, Jarčevi... Ovaj pun mesec donosi vam posebno otvaranje očiju.
Device, Škorpije, Jarčevi... Ovaj pun mesec donosi vam posebno otvaranje očiju.foto: Darkfoxelixir/Shutterstock

Škorpija

 

Pun mesec se javlja u vašem sektoru poziva i prepiske, ali njegov dispozitor je u kući ljubavi. Verovatno ćete imati živopisnu prepisku koja vas emotivno ispunjava. Vaš partner vam može priznati svoja osećanja ili vas oduševiti rečima na snažan način. Moguće je da će se na dan punog meseca obaviti važan razgovor telefonom – kao da će se u rečima razjasniti nešto što se već dugo podrazumevalo u vašim osećanjima.

 

Jarac

 

Pun mesec će stvoriti aspekt Velikog krsta u vašoj karti i utiče na donošenje odluka koje se tiču vas i vašeg daljeg razvoja. Verovatno je da će vaš partner uticati na odluku i čak može dovesti do zajedničkog života. Ako ste dugo odlagali preseljenje kod njega, ovaj put ćete odlučiti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

wday.ru

makonda-tracker