ZVEZDE OTKRIVAJU

Veliki LETNJI HOROSKOP je stigao! Detaljna prognoza za svih 12 znakova Zodika za naredna TRI MESECA

0

U najnovijoj astrološkoj prognozi pogledajte šta je to što možete da očekujete tokom ovog leta 
 

VELIKI LETNJIH HOROSKOP ZA 2024. GODINU
VELIKI LETNJIH HOROSKOP ZA 2024. GODINU foto: Look Studio/Shutterstock

Leto je vreme za ljubavnu čaroliju. Mnogi znaci Zodijaka će uspeti da pronađu romansu, a za neke će to biti ona koja je za ceo život. U velikom letnjem horoskopu pogledajte šta je to što su zvezde spremile za vaš znak Zodijaka.

 

Leto 2024. je odmah iza ugla. Ljubavnici su željni dublje odanosti i simpatije se stvaraju pod toplim sunčanim danima i zvezdanim noćnim nebom. Svako ima nešto da uradi dok uzbuđenje ispunjava vazduh. Svaki horoskopski znak ove godine ima najsrećniji dan leta koji treba da iskoristi.

 

I srećom za sve nas, nema retrogradne Venere ovog leta koja planira da izazove dramu. Stvari će biiti bolje za sve.

Zanima vas šta se sprema u naredna tri meseca? Čitajte dalje da biste videli šta možete očekivati za svoj život ovog leta na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

 

Ovan


Ovog leta sudbina ima važne planove kada je ljubav u pitanju. Vaš sektor individualnosti je aktiviran. Južni čvor u Vagi se aktivira u vašem sektoru odnosa. Ova sezona će vas podstaći da sebe stavite u centar svog univerzuma. Vreme je da se Ovnovi usredsrede na negovanje svog odnosa sa samim sobom i da provedu kvalitetno vreme redefinišući svoj put. Ovnovima se smeši uspeh u svim poljima života. 

 

Bik


Venera ulazi u Devicu 4. avgusta, tako da će ovo leto sigurno osvežiti vaš ljubavni život. Umesto da nasumično skačete iz veze u vezu, vaše romantične odluke treba da budu proračunate i metodične. Možda ćete privući pametnu, inteligentnu simpatiju. Osim ljubavi, Bikovi će uživati i u poslu. Stižu dobre poslovne ponude, tako da ovo leto neće biti u znaku odmora. 

Blizanci 


Sve u svemu, popularnost i sreća vas prate dok Jupiter ulazi u Blizance. Ovaj period počinje 25. maja i traje oko godinu dana. Sa početkom ovog tranzita koji počinje baš  za leto, očekujte obilje društvenih prilika. Verovatno ćete sresti svoju idealnu simpatiju među zajedničkim prijateljima, u grupi ili klubu, ili u vašem lokalnom okruženju i zajednici. Nema potrebe da se ustručavate da razgovarate o tome sa drugima. Vaš aktivan um, će vas uvesti u redove uspešnih ljudi, zato iskoristite sve što vam se bude nudilo. Rezultat neće izostati.

 

Rak


Mnogobrojne aktivnost će se desiti u naredna dva meseca. Vaš sektor novca će biti u centru pažnje od 22. juna i 21. jula. Osim posla tokom leta ćete uživati i u ljubavi, Vremenska linija između je prepuna emotivnih tema; vaš ljubavni život će biti pun intimnosti. Konkretno, stabilnost, praktičnost i sigurnost postaju vaš jezik ljubavi. Ovo leto će biti prekretnica u vašem životu, dobićete ponude koje treba da iskoristite, jer će doneti blagostanje u narednim godinama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker