astro

MESEČNI horoskop za MART za Lava: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Lavovi, proverite šta vas čeka ovog marta na svim poljima života.

Lavovi, šta vam donosi mesec mart?
Lavovi, šta vam donosi mesec mart?foto: Shutterstock/Daniel Eskridge

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, univerzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

 

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je rešite tek do 26-27. aprila.

 

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

 

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

 

Što se tiče Lava, vaš vladar Sunce će biti u znaku Riba do 21. marta, što znači da će vaš fokus biti u potpunosti na kapitalu vaše porodice, kao i na pitanjima lične krize. Na primer, tokom prvog dela marta možete dobiti nasledstvo, uzeti hipoteku, a takođe doživeti duhovnu katarzu ili konsultovati se sa psihologom. Energije Saturna u vašem 8. polju horoskopa su zaista veoma teške i transformativne, što znači da će biti „udara“ po pitanju vašeg duhovnog preporoda. Nažalost, ovo je često povezano sa promenama u monetarnoj sferi. Ali, za neke će situacija biti plu, pa možete postati vlasnik ozbiljnog iznosa po pitanju finansija.

 

Moguće je da će doći do finansijskih promena kod Lavova u martu
Moguće je da će doći do finansijskih promena kod Lavova u martufoto: Shutterstock / Mladen Mitrinovic

Mlad mesec 10. marta nastupa u sektoru porodičnog kapitala, što znači da ćete potpisivati važna dokumenta o imovini, imovini ili nekoj vrsti finansijskih službenih obaveza. Važno je da Saturn u ovom sektoru može doneti i poznanstvo sa dubokom i mudrom osobom. Na primer, to može biti lekar, psiholog...

 

Ipak, pun mesec i pomračenje 25. marta doneće zaključak jednog važnog dokumenta koji ste želeli da sastavite oko 14. oktobra. Možda je reč o nekom velikom porodičnom kapitalu, koji raspoređujete među rodbinu, pošto će dispozitor pomračenja, Venera, biti u Ribama, upravo u vašem sektoru velikih finansija (gde ste imali mlad mesec 10. marta).

 

Mnogim Lavovima će mart biti mesec najozbiljnijih promena u finansijskoj sferi vašeg života, koja je povezana sa vašim porodičnim vezama.

 

Što se tiče retrogradnog Merkura, čija petlja počinje u horoskopu Lava od 15. do 16. marta, važno je napomenuti da će planeta „prošetati“ kroz vatrenog Ovna, što je srodni znak za Lava. Ovo je sjajno jer će vam dati energiju da se fokusirate na nešto što će na kraju doneti rast i popularnost vašem znaku.

 

Retrogradni Merkur nosi pozitivne šanse za Lavove
Retrogradni Merkur nosi pozitivne šanse za Lavovefoto: Alla Simacheva/Shutterstock

Merkur će vas naterati da obratite pažnju na sopstvene vrednosti, pogled na svet i takođe će vam omogućiti da govorite više javno i otkrijete svoju viziju sveta. Obično, nakon takve petlje, dolazi do ozbiljnog rasta i uspeha. Međutim, 8. aprila, tokom pomračenja u Ovnu, to će se nepovratno dogoditi.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker