astrologija

5 NAJOPASNIJIH DANA u martu: OGOVARANJE može da se "obije o glavu", PROŠLOST se vraća kao bumerang (VAŽI ZA SVE ZNAKE)

0

Iako će biti u znaku pozitivnih promena postoji nekoliko dana kada se svim znacima Zodijaka savetuje da budu oprezni 

5 NAJOPASNIJIH DANA U MARTU
5 NAJOPASNIJIH DANA U MARTU foto: Shuterstock

Mart će biti veoma povoljan mesec. I pored toga što će opasnih dana biti više nego povoljnih, samo jedan od njih imaće dugotrajne posledice.

 

Astrolozi predlažu da bliže pogledate svaki od "mračnih" dana da biste ostali u kolseku.

 

8. mart - Merkur u konjunkciji sa Neptunom


Prvi opasan dan će to postati zbog negativnog aspekta Merkura i Neptuna. Biće ovo izuzetno nepovoljno vreme sa velikim brojem slučajnih problema koji se mogu pojaviti na našem putu bez posebnih razloga ili preduslova. Budite oprezni kada putujete 8. i ne govorite previše ljudima, ne dajte nikome prazna obećanja i ne ogovarajte.

 

 

17. mart - konjunkcija Sunca i Neptuna


17. je veoma opasno vreme kada će Sunce i Neptun ući jedan sa drugim u veoma opasan aspekt. Ovaj dan se može nazvati periodom karmičkih kazni. Mnogi od nas će dobiti nazad negativnost koju smo slali drugim ljudima u prošlosti. Vraćaće nam se loše reči, neljubazna dela i sve ono zbog čega žalimo.

 

21. mart - Venera u konjukciji sa Saturnom


Venera i Saturn će vas i mene lišiti dobrog zdravlja i optimizma. Ovaj dan može postati veoma tužan i negativan zbog loših uspomena. Čuvajte se takvih misli i ne žalite se na svoju sudbinu.

 

NEGATIVNI DANI U MARTU
NEGATIVNI DANI U MARTU foto: Krakenimages.com/Shutterstock

 

22. mart — Mars prelazi u znak Riba


Mars će 22. preći u jedan od svojih najomraženijih znakova – Ribe. Element Marsa je Vatra, a element Riba Voda, tako da će ovaj duet biti krajnje disharmoničan. 22. i uopšte krajem marta možete očekivati probleme sa motivacijom i nerazuman grubost drugih.

 

25. mart — polusensko pomračenje Meseca


Penumbralno pomračenje u Vagi je veoma opasan dan. Većina problema će doći iznenada. Mnoge nevolje će se desiti skrivene, nama nevidljive. Čuvajte se negativnih ljudi ovog dana i budite na oprezu. Čuvajte se prevare i ogovaranja.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker