ZVEZDE KAŽU

Spisak RETROGRADNIH PLANETA 2024. godine: Kad stižu NEPRIJATNA IZNENAĐENJA i kako da ih preokrenete u SVOJU KORIST?

0

Uticaj retrogradnih planeta može veoma otežati život, jer njihov uticaj u retrogradnom kretanju ne postaje uvek razlog napretka i razvoja

RETROGRADNE PLANETE U 2024.
RETROGRADNE PLANETE U 2024. foto: Shutterstock

Preporuke astrologa za 2024. pomoći će vam da unapred znate kada treba da budete što oprezniji i uzdržaniji. Ovo će smanjiti rizike i sačuvati vas od nevolja.

 

Energija retrogradnih planeta bukvalno preokreće sve kvalitete koji su im svojstveni tokom njihovog uobičajenog direktnog kretanja. 

 

Stručnjaci  preporučuju da se unapred informišete o ponašanju planeta Sunčevog sistema kako biste vreme retrogradnosti okrenuli u svoju korist. 

 

 

Retrogradni Merkur 2024


Merkur dosta često menja putanju, pa će 2024. godine nekoliko puta ići retrogradno. Ovo su datumi:

 

do 2. januara;
od 1. aprila do 25. aprila;
od 5. avgusta do 28. avgusta;
od 26. novembra do 15. decembra.


Uticaj ove planete u retrogradnom kretanju utiče na komunikacije, što znači da u ovim periodima dolazi do kašnjenja u prenosu i prijemu informacija. Problemi nastaju sa tehnologijom, a česti su i napeti trenuci u komunikaciji. Međutim, uticaj Merkura vam omogućava da preispitate ranije donete odluke i počnete da radite nešto, Dailyhoro.ru.

 

RETROGRADNE PLANETE U 2024.
RETROGRADNE PLANETE U 2024. foto: Shutterstock

 

Retrogradni Mars 2024


Ova planeta će biti u retrogradnom kretanju veoma kratko, što znači da neće praviti nikakve posebne probleme ili nevolje. Međutim, ne zaboravite na mere predostrožnosti. Prilikom obrnutog kretanja planete često se javljaju teškoće u postizanju ciljeva, gubitak motivacije, gubitak snage ili jednostavno nedostatak želje za delovanjem. U ovom periodu morate biti oprezni:

 

od 6. decembra do 24. februara.


Retrogradni Jupiter 2024.


Uticaj retrogradnog Jupitera utiče na podsvest. Tokom obrnutog kretanja, pojavljuje se prilika da se preispita i usvoji nova filozofija života. Takođe, Jupiter u retro pokretu nas „nagrađuje” nemarom, nedostatkom smirenosti i nedostatkom želje da radimo na sebi. U periodu od 9. oktobra do kraja 2024. godine važno je da budete maksimalno fokusirani i pažljiviji u svojim postupcima.

 

RETROGRADNE PLANETE U 2024.
RETROGRADNE PLANETE U 2024. foto: Buradaki / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Retrogradni Saturn 2024.


Uticaj ove planete u retrogradnom kretanju utiče na komunikaciju i poslovanje. U periodu od 29. juna do 15. novembra mogući su toksični odnosi i neprijatni susreti sa manipulatorima. Ne treba isključiti ni manje nevolje u svim oblastima života koje mogu da vas uznemire i liše motivacije. Ipak, planeta nas poziva da preispitamo svoj odnos prema trenutnim okolnostima, izaberemo novu taktiku i pronađemo pravi put ka uspehu, oslobađajući se svega površnog.

 

Retrogradni Uran 2024


Uticaj retro Urana trajaće od 29. avgusta do 27. januara . Ovaj period je vreme za nove ideje i neočekivane načine razvoja. Energija planete će koristiti onima koji nisu lenji i odbijaju nerad. Za one koji dopuštaju slabost, Uran će predstavljati neprijatna iznenađenja u vidu obustave važnih poslova, kolapsa planova i gubitka odlične reputacije.

 

RETROGRADNE PLANETE U 2024.
RETROGRADNE PLANETE U 2024. foto: Sergey Nivens/Shutterstock

 

Retrogradni Neptun 2024


Uticaj retrogradne planete trajaće od 2. jula do 7. decembra . Tokom ovog perioda, astrolozi preporučuju da se više vremena posveti treniranju snage volje kako se ne bi vrili starim lošim navikama. Stvari će ići na bolje ako pokažete više ljubaznosti i odzivnosti tokom Neptunovog retrogradnog kretanja, ne oslanjajte se na slučajnost i proračunate ne samo svoje korake, već i pratite ono što je rečeno.

 

Pluton retrogradan 2024


Retrogradni Pluton je vreme samoće i razmišljanja o budućnosti. Tokom dobrovoljne izolacije biće lakše čuti sebe i svoje potrebe i otkriti svoj uspavani potencijal. U periodu od 2. maja do 12. oktobra stižu nove ideje u čiju realizaciju se može pristupiti nakon što Neptun uđe u direktno kretanje.

 

Bonus video:

 

Ko će imati sreće do maja 2025. ?

 

makonda-tracker