ASTROLOGIJA

Mesečni horoskop za MART za BIKA: Venera donosi LJUBAV, a kako će Merkur i Venera uticati na posao i međuljudske odnose?

1

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vam je činiti u mesecu koji je pred nama 

MESEČNI HOROSKOP ZA MART ZA BIKA
MESEČNI HOROSKOP ZA MART ZA BIKA foto: Shutterstock / Dzhulbee

Pred svim ljudima koji su rođeni u znaku Bika je veoma naporan mesec. nekoliko planeta menja znakove, uključujući oprezni Saturn i intenzivan Pluton. Kao rezultat toga, vaše misli o životu mogu se radikalno promeniti.

 

Mart počinje suncem u Ribama i u vašem društvenom sektoru će biti nešto manje od tri nedelje. Sa radoznalim Merkurom i opreznim Saturnom koji se kreću u ovoj zonu od 2. do 7. marta će biti mnogo aktivnosti.

 

Saturn koji stvara pravila mogao bi da vas inspiriše da restrukturirate svoju društvenu scenu podstačiče vas da se krećete u novim krugovima. Možda biste više voleli društvo starijih ljudi ili onih koji su ozbiljni po pitanju svojih interesovanja i hobija.

 

Igra zvezda na nebu može da vas podstakne da se opustite i pristanete da se sastanete sa nekom osobom i iznenađujuće, to bi mogao da bude početak jedne lepe romanse. Prihvatite sve pozive i mogli biste imati velike koristi.

 

Kreativna Venera prelazi u vaš znak 16. marta, što će povećati vašu moć privlačnosti. Šta god želite, lakše ćete to dobiti.

 

Da li ste spremni da se opustite i napunite baterije?  Predstojeće četiri nedelje daju priliku da razmislite o svom životu, posebno o prošloj godini, i razmislite šta želite u budućnosti.

 

BIKOVI MESEČNI HOROSKOP ZA MART
BIKOVI MESEČNI HOROSKOP ZA MARTfoto: ANTON URICH/Shutterstock

 

Mlad mesec od 21. marta može biti idealno vreme za vežbanje poput meditacije ili joge. To će poboljšati vašu svest i podstaći veći unutrašnji mir.

Možda je najveća vest prelazak podzemnog Plutona iz Jarca u Vodoliju i vaš sektor ciljeva i karijere dvadeset trećeg. Pluton će biti ovde od 2024. do 2044. da utiče na način na koji posedujete i koristite svoju moć.

 

Konačno, ratnik Mars prelazi u Raka 25. marta i ostaje ovde oko šest nedelja. Ovo će podstaći vašu zonu komunikacije i podstaći vas da se povežete sa dušama istomišljenika.

 

Iako mart ne donosi nikakve velike promene za vas, nudi mogućnosti za tihi rast i marljiv rad ka vašim dugoročnim ciljevima. Mars u Blizancima počevši od 17. ubrzaće tempo vašeg svakodnevnog života, koji ponekad može biti baš komplikovan. Ne zaboravite da ugrabite trenutke odmora kako ne biste bili preopterećeni.

 

MESEČNI HOROSKOP ZA MART ZA BIKA
MESEČNI HOROSKOP ZA MART ZA BIKA foto: Shutterstock/Allexxandar

Imate super kreativnu energiju 2. kada je Mlad mesec u Ribama, što je savršeno vreme za razmišljanje o inovativnim idejama ili rešenjima. Izađite malo iz svoje zone udobnosti! Kada Sunce uđe u Ovna 20.3. za prolećnu ravnodnevicu, bićete spremni da unapredite projekte koji zahtevaju metodično planiranje i trud tokom dužeg vremenskog perioda.

 

Venera ulazi u saosećajne Ribe 21., dodajući dodatnu empatiju i umetnost vašim interakcijama sa voljenim osobama. Uključite one koji su vam najbliži u svoje planove za budućnost — njihov doprinos će biti dragocen.

 

 

makonda-tracker