ASTROLOGIJA

Mesečni horoskop za BLIZANCE za MART: Osećanja "gurnuta pod tepih" izlaze na videlo, a gde se krije KLJUČ USPEHA?

0

U martu ćete dobiti priliku da pokažete koliko vredite, zato budite pametni i iskoristite je

MARTOVSKI HOROSKOP ZA BLIZANCE
MARTOVSKI HOROSKOP ZA BLIZANCE foto: Shutterstock / IVASHstudio

Tokom marta meseca Blizanci treba da se fokusiraju na sektor karijere i postave jasne ciljeve. Samo ako ste dovoljno sigurni šta je to što želite možete da preuzmete odgovornost za svoje postupke i idete jako u nove pobede.

 

Sunce u Ribama do 20. marta znači da je ovo vreme da se promovišete i da budete primećeni u onim stvarima koje dobro radite.

 

Brbljivi Merkur klizi u Ribe drugog, a zatim u razborit Saturn sedmog, tako da ćete imati mnogo prilika da poboljšate svoju reputaciju. Takođe ćete požnjeti nagrade za trud koji ste ulagali tokom godina i možda ćete biti spremni da prihvatite još veće izazove.

 

 

Pun mesec 7. marta u Devici i vašoj kućnoj zoni mogao bi da istakne napetost i sva osećanja koja su gurnuta pod tepih. Nečiji komentar vas može nadagnati da kažete šta mislite i ako vam u početku to bude delovalo strašno, ne brinte, to će vam pomoći da razrešite nedoumce i izgladite odnose. 

 

Merkur, vaša planeta vodič, prelazi u Ovna osamnaestog, a dva dana kasnije sledi Sunce. Vaša društvena zona će biti puna aktivnosti, što znači da ovo može biti vreme novih uzbudljivih prijateljstava i zabavnih događaja. Bićete u prilici da izlazite, pa se potrudite da se krećete u krugovima u kojima se kreću ljudi sa istim ili sličnim interesovanjima. To bi moglo da vam donese veliki uspeh.

 

MESEČNI HOROSKOP ZA BLIZANCE ZA MART
MESEČNI HOROSKOP ZA BLIZANCE ZA MART foto: ANTON URICH/Shutterstock

 

Mlad mesec u Ovnu 21. marta je savršen za početak aktivnosti koje će vas voditi ka cilju koji je već neko vreme bio vaš san. Osetićete obnovljenu energiju da krenete, a imate vrlo malo toga da izgubite sa takvim pozitivnim vibracijama koje vas podstiču.

 

Možda je velika vest ovog meseca moćni Pluton koji menja znakove i prelazi u Vodoliju, gde će ostati dve decenije. Dvadeset trećeg ulazi u vaš sektor avanture, tako da bi putovanja, učenje i nove mogućnosti mogle da transformišu vaš život na divne načine tokom narednih godina.

 

Konačno, žestoki Mars ulazi u Raka i privatnu zonu 25. marta i ostaće ovde oko šest nedelja, što je dobar trenutak da poboljšate svoje unutrašnje biće. Povezivanje sa mentorom ili životnim trenerom moglo bi vam pomoći da prevaziđete svoja ograničenja i postignete ciljeve za koje nikada niste mislili da su mogući.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka će uživati u narednom periodu posle dugog burnog perioda

 

makonda-tracker