ASTRO PROGNOZE

Koridor pomračenja donosi drastične promene! 5 znakova koje će od 18. septembra do 2. oktobra protresti plan finansija

0

Pripremite se na drastične promene na planu novca, finansija i ciklus povezan s njima koji će vam znatno uticati na život sve do 2026.

Na koje znakove će u novčanom smislu posebno uticati koridor pomračenja?
Na koje znakove će u novčanom smislu posebno uticati koridor pomračenja?foto: muratart/Shutterstock

Grandiozno karmičko pomračenje u znaku Riba promeniće živote mnogih, a posebnu promenu donosi i na nivou finansija i novčanom planu.

 

Lav

 

Pomračenje 18. septembra dešava se u vašoj kući zajedničkog prihoda sa partnerom, kao i nasledstva, kredita i hipoteka. Na ovaj dan možete dobiti finansije, ili možete zatvoriti neki veliki dug. Važno je napomenuti da će u isto vreme, 18-19. septembra, Saturn biti u trigonu s Marsom u sektoru tajni. Verovatno će finansijska pomoć doći od neke osobe izdaleka. Pomračenje 2. oktobra će se održati u sektoru dokumenata i novih puteva – pazite šta potpisujete. Al,i neka vrsta obuke koja vas je privukla biće vam prilično korisna u budućnosti. Uložite svoj novac u ovo, kasnije ćete imati priliku da zaradite.

 

 

Devica

 

Za vas pomračenje 18. septembra otvara seriju transformacija u oblasti odnosa i pravnih ugovora, koja će trajati do 28. avgusta 2026. godine (tada će biti poslednje pomračenje ove serije). Stoga, budite spremni na činjenicu da ćete se suočiti sa novim realnostima u odnosima sa drugima, što vam se neće uvek dopasti, jer je sada vaš zadatak da promenite okruženje, da ga učinite pouzdanijim. 2. oktobra nas čeka mlad mesec, što znači da otvara neku vrstu ciklusa koji će se završiti tek za šest meseci. U vašem slučaju, ovo je finansijsko pitanje za vas; možda imate novi izvor prihoda, ili će vaš zadatak biti da povećate svoju platu.

 

Strelac

 

Vladar vašeg finansijskog sektora, Saturn, biće u kući vaše imovine 18. septembra u vreme pomračenja. Verovatno ćete investirati u stan ili kuću, ili će neko od vaših roditelja uticati na obim vaših prihoda. Zanimljivo je da ćete do avgusta 2026. godine doživeti velike promene u tome gde živite i sa kim, tako da ćete verovatno nekoliko puta promeniti lokaciju tokom ove dve godine.

 

Na čije finansije pomračenje najviše utiče do 2025. i 2026. godine?
Na čije finansije pomračenje najviše utiče do 2025. i 2026. godine?foto: Shutterstrock / Luis Molinero

 

Vodolija

 

Pomračenje 18. septembra dešava se u kući zarade – možete potpuno promeniti prihode, a izvor prihoda će se promeniti do kraja avgusta 2026. godine. Ovo je ciklus pomračenja na osi Riba-Devica, koji se otvara u jesen 2024. godine i vodi vas na direktan put ka vašem ličnom ostvarenju, jer će posle avgusta 2026. pomračenja preći u vaš znak! Ovo sugeriše da je sada važno da se prilagodite različitim finansijskim ponudama i da se ne plašite da preuzmete inicijativu u potrazi za zaradom

 

Ribe

 

Pomračenje 2. oktobra dešava se u vašem sektoru velikih finansija – pripremite se na činjenicu da ćete možda odlučiti da uzmete hipoteku, kredit ili ćete poželeti da počnete da zarađujete na neki neobičan način. Važno je da ćete možda imati potrebu da povratite neke prihode, kao što su poreske olakšice ili novac od osiguranja, tako da će se ovaj proces završiti ili 17. oktobra na pun mesec u Ovnu ili na pun mesec u Vagi 13. aprila.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker