astro prognoze

Talas sećanja iz prošlosti & vraćanje na događaje iz marta! 3 znaka na koje će pomračenje 18. septembra posebno uticati

0

18. septembra stiže nam pomračenje koje će imati poseban uticaj na ljubavnom planu na 3 horoskopska znaka.

Šta vam donosi pomračenje meseca 18. septembra?
Šta vam donosi pomračenje meseca 18. septembra?foto: Shutterstock, Anton27

Pomračenje 18. septembra u znaku Riba preplaviće vas talasom sećanja iz prošlosti, jer tradicionalno ovo sazvežđe upravlja doživljajem naših duša i emocijama sa kojima smo povezani kroz mnoge inkarnacije.

 

Pošto znak Riba upravlja osećanjima i ljubavlju, pomračenje 18. septembra će u potpunosti uticati na mnoge, posebno ako ste započeli neku vrstu veze u martu 2024. godine.

 

Poenta je da se pomračenje 18. septembra odnosi na mlad mesec 10. marta, u suštini tako završavajući jedan ciklus ili jednu osu događaja. Međutim, biće i onih koji će upoznati novu osobu i kao da su "sazreli" za ovo zbog teških duhovnih transformacija 2024.

 

3 znaka na koja će najviše uticati na ljubavnom planu

 

Rak

 

Pomračenje se dešava u vašem sektoru vere, pogleda na svet, religije i širenja svesti. Ipak, Saturn, vladar vašeg bračnog sektora, učestvuje u tome. To znači da osoba iz druge zemlje može doći u vaš život, ili možda kroz obuku. Budite sigurni da će vam on postati mentor i, čak i ako vaša romansa ne dobije ozbiljan nastavak, nakon ove ljubavi zauvek ćete se promeniti!

 

Devica

 

Pomračenje se dešava u vašem sektoru veza, tako da možete videti osećanja drugih ljudi prema vama. Inicijativa neće biti vaša, već će najverovatnije doći spolja. Vaš partner će biti stariji od vas, i to za najmanje 7 godina, pošto će Saturn u vreme pomračenja biti u konjunkciji sa Mesecom, a to obično „unosi“ dolazak zrelih pojedinaca u naše živote.

 

Pomračenje će najviše uticati na Rakove, Škorpije i Device
Pomračenje će najviše uticati na Rakove, Škorpije i Devicefoto: Alla Simacheva/Shutterstock

Budite sigurni da je karmički ovu osobu specijalno poslao univerzum, a njegov zadatak je da vas fokusira na lični rast. Očekujte da će njegove reči odražavati ono što je odavno trebalo da čujete. Naime, dozvolite sebi da zaronite u osećanja koja ste izbegavali. Tokom pomračenja možete osetiti svoju ranjivost.

 

Škorpija

 

Pomračenje se dešava u ljubavnom sektoru, ali u slučaju Saturnovog uticaja može nametnuti neke teške obaveze u vašoj vezi. Na primer, vaš partner možda nije slobodan ili će zahtevati da igrate ulogu koja vam je prijatna, ali nije laka. Na primer, on može pričati o tome da imate dete, ali vi još niste spremni za ovo. 

 

Važno je da shvatite da je 18. septembar samo „prvi znak“ promena koje će se desiti u vašoj sferi ljubavi. U proleće 2025. biće teško izbeći promene – one će vas naći, pa gledajte šta se dešava sada. To je samo početak, a ova situacija će se razviti!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

U JEDNOM DANU ĆE PASTI VIŠE KIŠE OD MESEČNOG PROSEKA! Evo kakvo vreme nam septembar donosi: Na snazi najviši stepen upozorenja

 

 

makonda-tracker