nije lako

Od 3. do 11. septembra desiće se pravi rolerkoster: Uticaj mladog Meseca na svih 12 znakova Zodijaka + afirmacije

0

Vodolije treba da čitaju između redova, Ribama timski rad neće ići od ruke

 

MLAD MESEC U SEPTEMBRU U DEVICI
MLAD MESEC U SEPTEMBRU U DEVICI foto: Shutterstock / IgorZh

Strelac


Posegni za zvezdama, Strelče. Septembarski mladi mesec u Devici će zapaliti vašu 10. kuću karijere, autoriteta i javne ličnosti, što ga čini moćnim vremenom za postavljanje namera za vaše profesionalne poduhvate. Uz to, Luna će se suprotstaviti Saturnu u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, što može stvoriti trenje i osećaj ograničenja između vašeg ličnog i profesionalnog života. U međuvremenu, sa Merkurom u Lavu, pozvani ste da proširite svoje horizonte, ali dok ste u suprotnosti sa pobunjenim Uranom, neočekivane promene u vašim svakodnevnim rutinama mogu izazvati kašnjenja.

 

Afirmacija mladog meseca: sledim svoje ciljeve u karijeri sa integritetom, poštujući svoj dom i porodicu.


Jarac


Planirajte unapred i istražite nove horizonte, Jarčevi. Sa mesecom koji se obnavlja u Devici kroz vašu avanturističku devetu kuću visokog učenja, putovanja i filozofije, Luna vas poziva da proširite svoj um i istražite nove ideje. Međutim, dok ste u opoziciji sa Saturnom u vašoj trećoj kući komunikacije i neposredne razmene, od suštinske je važnosti da budete pronicljivi i da disciplinovano pristupite budućnosti. U međuvremenu, sukob između Merkura u vašoj osmoj kući intimnih afera i Urana u vašoj petoj kući strastvenih projekata donosi neočekivane potrese i promene u vašoj saradnji, kreativno ili romantično.

 

Afirmacija mladog meseca: Siguran sam u svoje mogućnosti i ciljeve, ali takođe biram da ostanem prizemljen u stvarnosti.


Vodolija


Čitajte između redova. Mladi mesec u Devici aktivira vašu osmu kuću transformacije, intimnosti i zajedničkih resursa, podstičući vas da bolje pogledate emocionalne i/ili finansijske stvari. Imajte na umu da Lunino suprotstavljanje Saturnu može izazvati vaš osećaj sigurnosti ili finansijske stabilnosti, a sukob između Merkura u vašem sektoru odnosa i vašeg modernog vladara, Urana, takođe može izazvati iznenađujuće promene na domaćem planu. Iskoristite ovo vreme da ispitate svoje zajedničke resurse i intimne odnose, osiguravajući da su u skladu sa vašim vrednostima i dugoročnim ciljevima.

 

Afirmacija mladog meseca: Ja se krećem kroz transformaciju sa jasnoćom i svrhom; Dajem prioritet svojim vrednostima i resursima.

 

Ribe


Timski rad čini da san funkcioniše. Septembarski mladi mesec u Devici daje energiju vašoj sedmoj kući veza, što ga čini moćnim vremenom za postavljanje namera za vaša partnerstva jedan na jedan. Imajte na umu, opozicija Meseca sa Saturnom u vašem znaku može doneti osećaj lične odgovornosti ili vas možda čak izazvati da jasno definišete svoje granice. Takođe, sa Merkurom u Lavu, vaše dnevne rutine su u fokusu, ali sukob sa Uranom može doneti iznenađujuće promene u komunikaciji. Fokusirajte se na usavršavanje vaših odnosa i osiguravanje da oni podržavaju vaš lični rast i blagostanje.

 

Afirmacija mladog meseca: Negujem harmonične i recipročne odnose koji podržavaju moje blagostanje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker