ASTROLOŠKE PROGNOZE

Šta nam donosi Venera u Devici? Sitna zarada, bivši partneri & talas nepoverenja ka partneru (od 26. do 29. avgusta)

0

Venera ostvaruje trigonski aspekt sa Uranom iz znaka Bika i aspekt opozicije sa retrogradnim Neptunom iz znaka Riba.

Šta nam donosi Venera u Devici krajem avgusta?
Šta nam donosi Venera u Devici krajem avgusta?foto: Anton27/Shutterstock

Venera će 29. avgusta preći u znak Vage (oni koji je natalno imaju u Vagi se posebno raduju tome), ali pre nego što pređe u svoje sedište – ostvariće trigonski aspekt sa Uranom iz znaka Bika i aspekt opozicije sa retrogradnim Neptunom iz znaka Riba.

 

Pošto je Venera planeta koja ukazuje i na materijalnu sferu – ovih dana su moguće neplanirane, ali sitnije zarade, da nakratko i malo popravimo stanje svojih finansija.

 

No, ne treba se posebno radovati ovim kratkoročnim poboljšanjima, jer će nam se novac izvući iz džepova očas posla. Sve u fazonu – kako došlo, tako otišlo. Svakodnevica nam troškovima donosi glavobolju.

 

Po pitanjima emocija – u partnerskim odnosima je moguć talas nepoverenja prouzrokovan ili našim osećajem da „nešto smrdi“ (treba biti oprezan jer nam intuicija baš i nije najpreciznija ovih dana i može biti obojena strahovima) ili pak iznenadnim otkrivanjem nekih sitnih detalja (neke poruke na društvenim mrežama, predugo zadržavanje na poslu i intenzivan kontakt sa kolegom/koleginicom, trag karmina ili mirisa na odeći itd.).

 

Sitni detalji donose nam talas nepoverenja u odnosu s partnerom
Sitni detalji donose nam talas nepoverenja u odnosu s partneromfoto: Volodymyr TVERDOKHLIB, Shutterstock

Takođe, baš u ovim danima možemo biti milion i jedan posto ubeđeni da smo našli konačno svoju srodnu dušu, lako se i brzo zanesemo i naša očekivanja idu nebu pod oblake. Na žalost, mali procenat tih „gromovitih“ zaljubljivanja ovih dana ima neki duži rok trajanja – uglavnom je sve ovo površno, lepo samo u početku.

 

Isto tako, ovih dana možemo biti posebno osetljivi na ljubavnu prošlost – bivši partneri nam mogu biti češće u mislima, snovima, a jesu moguće i situacije da naletimo na njih ili da se ostvari neki kontakt.

 

Horoskop piše: Olga Savić

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN — utiče na horoskopske znake,

 

makonda-tracker