ASTROLOŠKE PROGNOZE

4 znaka horoskopa koji će doživeti ozbiljne promene u finansijama u septembru 2024.

0

Merkur u Devici u trigonu sa Uranom u Biku može doneti ogromne finansijske pomake — pripremite se za ozbiljne preokrete!

Koji znakovi horoskopa mogu da očekuju promenu finansijske sreće?
Koji znakovi horoskopa mogu da očekuju promenu finansijske sreće?foto: insta_photos/shutterstock

U septembru će svim horoskopskim znacima biti teško da se opuste. Očekuje nas moćan mlad mesec u Devici, tokom kojeg se vredi baviti samorazvojem. 25. septembar dan je kada odjednom možete zaraditi veliku svotu novca.

 

Pred kraj meseca moraćemo da se suočimo sa svojom karmom. I uprkos turbulencijama tog perioda, takve promene vode ka boljem.

 

Na primer, ova 4 horoskopska znaka postići će pravi uspeh u finansijskom sektoru!

 

1. Devica

 

Septembar je tradicionalno mesec rasta za Device. Nove ideje vam mogu pasti na pamet početkom meseca nakon mladog meseca u Devici.Pokušajte da ih primenite odmah, jer tokom pomračenja Meseca možete biti ometeni karmičkim događajima. Skloni ste da nove poduhvate shvatate previše ozbiljno, pa isprobajte novi pristup! Razmislite o svojim postupcima samo jedan korak unapred, a ne 10 koraka. Rešavajte probleme kako se pojave i tada vam je uspeh u finansijama zagarantovan!

 

 

2. Lav

 

Mlad mesec u Devici doneće promene u finansijama i za Lava. Obavezno podsetite svog šefa na povećanje! Tokom ovog perioda, svi poduhvati će vam biti finansijski isplativi. Međutim, pokušajte da ne trošite novac kako se vaš prihod povećava. Možda ćete se suočiti sa posledicama svojih nepromišljenih postupaka do kraja meseca dolaskom pomračenja Meseca u Ribama.

 

3. Vaga

 

Krajem meseca za Vagu su moguće uspešne transakcije. 26. septembra Merkur će preći u vaš znak, što će znatno olakšati komunikaciju sa ljudima. Razumećete potrebe drugih ljudi i moći ćete mirno da izrazite svoje želje. Moguće je dobiti novac od porodice, posebno od braće i sestara. Iskoristite ovaj novac tako da radi za vas. Možete pokušati da ih uložite u profitabilnu ponudu ili pohađate kurseve obuke.

 

Obratite pažnju da li vam je garantovana sreća u finansijama
Obratite pažnju da li vam je garantovana sreća u finansijamafoto: Shift Drive/Shutterstock

4. Škorpija

 

Može doći do povećanja profita sa tranzitom Venere u vaš znak 23. septembra. Stvar je u tome što je Venera takođe odgovorna za naš novčani tok. Iskoristite ovaj period da poboljšate svoju finansijsku situaciju! Okušajte se u kreativnom načinu rada, a to će vam doneti novi nivo zarade. Povećanje profita moguće je i u oblasti lepote i zdravlja, na primer, ako radite kao stilista, dizajner ili obavljate kozmetičke tretmane. Ako je vaša aktivnost daleko od ovih oblasti, onda obratite pažnju na poznanike u ovom okruženju. Definitivno će vam reći nove načine za rast u finansijama, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker