nije lako

Od 3. do 11. septembra desiće se pravi rolerkoster: Uticaj mladog Meseca na svih 12 znakova Zodijaka + afirmacije

0

Vodolije treba da čitaju između redova, Ribama timski rad neće ići od ruke

MLAD MESEC U DEVICI
MLAD MESEC U DEVICI foto: muratart/Shutterstock

Lav


Odredite budžet koji vam najviše odgovara. S obzirom da se Mesec obnavlja u Devici i vaša druga kuća finansija i samopoštovanja, ohrabruje vas da bolje pogledate svoje finansijske navike i kako one utiču na vaš osećaj sigurnosti. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašoj 8. kući zajedničkih resursa može dovesti do pitanja vezanih za dugove, poreze ili intimna partnerstva, izazivajući vas da pronađete ravnotežu. Takođe, sa Merkurom u vašem znaku, vaše misli i reči su moćne, ali kvadrat sa Uranom sugeriše da bi neočekivana iznenađenja mogla da uzdrmaju stvari u vašoj karijeri.

 

Afirmacija mladog meseca: Prepoznajem svoju vrednost i sopstvenu vrednost; Upravljaću svojim resursima pažljivo i mudro.


Devica


Srećan novi mesec! Sa mesecom koji se obnavlja u vašem znaku, sada je savršeno vreme da postavite lične namere i usredsredite se na svoje samousavršavanje. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašem sektoru veza može vas izazvati da preispitate svoje veze jedan na jedan, podstičući vas da postavite zdrave granice. Takođe, vaš nebeski vladar, Merkur, lebdi iznad vašeg 12. polja i u suprotnosti je sa buntovnim Uranom. Ovo inspiriše poriv da se oslobodimo prošlosti i otpustimo sve inhibicije.

 

Afirmacija mladog meseca: Predan sam svojim ritualima samoljublja i brige o sebi; Prihvatam svoju autentičnu istinu.

Vaga


Mesec se obnavlja u Devici, stavljajući naglasak na vašu 12. kuću introspekcije i lečenja, podstičući vas da se odmorite i napunite. Štaviše, Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašoj 6. kući svakodnevnih rutina može vas izazvati da se bavite stresom na poslu ili zdravstvenim problemima. Takođe, Merkur će se izjednačiti sa buntovnim Uranom, donoseći neočekivane promene u intimnim i finansijskim stvarima. Iskoristite ovo vreme da se povučete i razmislite o tome kako su vaše svakodnevne navike usklađene sa vašom dubljom željom za mirom.

 

Afirmacija mladog meseca: Svestan sam svoje potrebe za odmorom i spreman sam da stvorim prostor za lečenje i obnovu.

 

Škorpija


Gledajte u budućnost, Škorpije. Mladi mesec u Devici aktivira vašu 11. kuću prijateljstva i budućih ciljeva, podstičući vas da usavršite svoje dugoročne planove i društvene mreže. Imajte na umu da će Luna sedeti u opoziciji sa Saturnom u vašoj petoj kući ljubavi i strasti, izazivajući izazove u vezi sa romantikom ili kreativnošću. U svakom slučaju, sa Merkurom u Lavu, imate samopouzdanje i jasnoću da prenesete važnu poruku na radnom mestu, ali kvadrat sa Uranom može doneti neočekivana sranja u vašim partnerstvima jedan na jedan. Usredsredite se na negovanje prijateljstava i saveza koji su u skladu sa vašim težnjama. Afirmacija mladog meseca: Privlačim veze podrške koje su u skladu sa mojim najvišim ciljevima i snovima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker