nije lako

Od 3. do 11. septembra desiće se pravi rolerkoster: Uticaj mladog Meseca na svih 12 znakova Zodijaka + afirmacije

0

Vodolije treba da čitaju između redova, Ribama timski rad neće ići od ruke

MLAD MESEC U SEPTEMBRU DONOSI ROLERKOSTER
MLAD MESEC U SEPTEMBRU DONOSI ROLERKOSTERfoto: Shutterstock / IgorZh

Dok sunčeva svetlost počinje da bledi, a oštar vazduh jeseni nežno uvodi sezonu žetve, sezona Device nas zasniva svojim pronicljivim okom za detalje i željom za poboljšanjem.

 

Ovo je vreme kada se plodovi vašeg rada iznose u prvi plan, pozivajući vas da procenite šta je cvetalo u vašem životu, a šta bi možda trebalo precizirati. Sezona Device vas podstiče da prođete kroz svoj lični rast, čuvajući ono što hrani vašu dušu i otpuštajući ono što više ne služi vašem najvišem dobru.

 

To je period promišljene procene, gde se fokus pomera na praktična prilagođavanja koja će vas podržati u hladnijim, introspektivnijim mesecima koji su pred vama.


Faza mladog meseca nam nudi priliku da se resetujemo i osvežimo dok se fokusiramo na suptilna, ali značajna poboljšanja. To je prilika da razmotrite manje promene koje bi mogle napraviti veliku i značajnu razliku.

 

Ovan


Prizemlji se, Ovne. Mladi mesec u Devici osvetljava vašu šestu kuću dnevnih rutina i blagostanja, podstičući vas da razmislite o tome kako vaše navike utiču na vaše opšte zdravlje. Kada se Mesec suprotstavlja Saturnu u vašem 12. polju, možda ćete osetiti privlačnost da se pozabavite dugotrajnim problemima koje ste izbegavali, posebno onima vezanim za mentalno ili emocionalno blagostanje. Merkur u vašoj petoj kući daje kreativnu iskru, ali sukob sa Uranom u Biku može izazvati neočekivana iznenađenja u vezi sa finansijama. Usredsredite se na pojednostavljivanje svojih rutina da biste smanjili stres i uskladili svoj svakodnevni život sa onim što vam zaista donosi radost.

 

Afirmacija mladog meseca: Spreman sam da se posvetim zdravim rutinama koje podržavaju moje blagostanje i donose mir u svakodnevni život.

 

Bik


Odvojite vreme za svoje strastvene projekte. Predstojeći mlad mesec u Devici će aktivirati vašu petu kuću kreativnosti, romantike i samoizražavanja, pozivajući vas da poboljšate svoj pristup onome što vam donosi radost. Međutim, Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašem 11. polju može vas izazvati da preispitate svoje društvene obaveze ili pripadnost grupi. Naravno, sa Merkurom u Lavu (vaš lični život), dom i porodica su vam na umu, ali sukob sa Uranom u vašem znaku podstiče vas da prihvatite neočekivane promene i pomake u svom identitetu i ličnim ciljevima.

 

Afirmacija mladog meseca: poštujem svoje kreativne darove i postavljam granice koje štite moju energiju i radost.

MLAD MESEC DONOSI PROMENE
MLAD MESEC DONOSI PROMENEfoto: maradon 333/Shutterstock

Blizanci


Uđite i vodite računa o svom ličnom prostoru. Mladi mesec u Devici osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, podstičući vas da se usredsredite na poboljšanje svog životnog prostora, ličnih osnova i emocionalnog pejzaža. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašem 10. polju može pokrenuti stvari u karijeri koje se osećaju opterećujuće, ali Merkur (vaša vladajuća planeta) u vašoj trećoj kući sugeriše da vam jasna komunikacija može pomoći da se nosite sa ovim pritiscima. Imajte na umu da je takođe u kvadratu Urana, otkrivajući skrivene uvide ili neočekivane promene u vašem unutrašnjem svetu.

 

Afirmacija mladog meseca: Moj dom je moja svetinja; Pobrinut ću se za svoje potrebe i održavati svoj lični prostor urednim.

 

Rak


Organizuj svoje misli i obaveze. Predstojeći mladi mesec će istaći vašu treću kuću komunikacije, učenja i zajednice, podstičući vas da poboljšate način na koji se povezujete sa drugima. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašoj 9. kući visokog obrazovanja i verovanja može vas izazvati da preispitate dugotrajne stavove ili obaveze. Takođe, kvadrat Merkur-Uran bi mogao doneti neočekivane promene u vašim društvenim krugovima, posebno u pogledu vaših finansija i sistema vrednosti. Usredsredite se na jasnu, promišljenu komunikaciju i usklađivanje svakodnevnih interakcija sa dubljim vrednostima.

 

Afirmacija mladog meseca: komuniciram sa poverenjem i jasnoćom; moje reči su u skladu sa mojim osnovnim vrednostima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

MLAD MESEC U DEVICI
MLAD MESEC U DEVICI foto: muratart/Shutterstock

Lav


Odredite budžet koji vam najviše odgovara. S obzirom da se Mesec obnavlja u Devici i vaša druga kuća finansija i samopoštovanja, ohrabruje vas da bolje pogledate svoje finansijske navike i kako one utiču na vaš osećaj sigurnosti. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašoj 8. kući zajedničkih resursa može dovesti do pitanja vezanih za dugove, poreze ili intimna partnerstva, izazivajući vas da pronađete ravnotežu. Takođe, sa Merkurom u vašem znaku, vaše misli i reči su moćne, ali kvadrat sa Uranom sugeriše da bi neočekivana iznenađenja mogla da uzdrmaju stvari u vašoj karijeri.

 

Afirmacija mladog meseca: Prepoznajem svoju vrednost i sopstvenu vrednost; Upravljaću svojim resursima pažljivo i mudro.


Devica


Srećan novi mesec! Sa mesecom koji se obnavlja u vašem znaku, sada je savršeno vreme da postavite lične namere i usredsredite se na svoje samousavršavanje. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašem sektoru veza može vas izazvati da preispitate svoje veze jedan na jedan, podstičući vas da postavite zdrave granice. Takođe, vaš nebeski vladar, Merkur, lebdi iznad vašeg 12. polja i u suprotnosti je sa buntovnim Uranom. Ovo inspiriše poriv da se oslobodimo prošlosti i otpustimo sve inhibicije.

 

Afirmacija mladog meseca: Predan sam svojim ritualima samoljublja i brige o sebi; Prihvatam svoju autentičnu istinu.

Vaga


Mesec se obnavlja u Devici, stavljajući naglasak na vašu 12. kuću introspekcije i lečenja, podstičući vas da se odmorite i napunite. Štaviše, Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašoj 6. kući svakodnevnih rutina može vas izazvati da se bavite stresom na poslu ili zdravstvenim problemima. Takođe, Merkur će se izjednačiti sa buntovnim Uranom, donoseći neočekivane promene u intimnim i finansijskim stvarima. Iskoristite ovo vreme da se povučete i razmislite o tome kako su vaše svakodnevne navike usklađene sa vašom dubljom željom za mirom.

 

Afirmacija mladog meseca: Svestan sam svoje potrebe za odmorom i spreman sam da stvorim prostor za lečenje i obnovu.

 

Škorpija


Gledajte u budućnost, Škorpije. Mladi mesec u Devici aktivira vašu 11. kuću prijateljstva i budućih ciljeva, podstičući vas da usavršite svoje dugoročne planove i društvene mreže. Imajte na umu da će Luna sedeti u opoziciji sa Saturnom u vašoj petoj kući ljubavi i strasti, izazivajući izazove u vezi sa romantikom ili kreativnošću. U svakom slučaju, sa Merkurom u Lavu, imate samopouzdanje i jasnoću da prenesete važnu poruku na radnom mestu, ali kvadrat sa Uranom može doneti neočekivana sranja u vašim partnerstvima jedan na jedan. Usredsredite se na negovanje prijateljstava i saveza koji su u skladu sa vašim težnjama. Afirmacija mladog meseca: Privlačim veze podrške koje su u skladu sa mojim najvišim ciljevima i snovima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

MLAD MESEC U SEPTEMBRU U DEVICI
MLAD MESEC U SEPTEMBRU U DEVICI foto: Shutterstock / IgorZh

Strelac


Posegni za zvezdama, Strelče. Septembarski mladi mesec u Devici će zapaliti vašu 10. kuću karijere, autoriteta i javne ličnosti, što ga čini moćnim vremenom za postavljanje namera za vaše profesionalne poduhvate. Uz to, Luna će se suprotstaviti Saturnu u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, što može stvoriti trenje i osećaj ograničenja između vašeg ličnog i profesionalnog života. U međuvremenu, sa Merkurom u Lavu, pozvani ste da proširite svoje horizonte, ali dok ste u suprotnosti sa pobunjenim Uranom, neočekivane promene u vašim svakodnevnim rutinama mogu izazvati kašnjenja.

 

Afirmacija mladog meseca: sledim svoje ciljeve u karijeri sa integritetom, poštujući svoj dom i porodicu.


Jarac


Planirajte unapred i istražite nove horizonte, Jarčevi. Sa mesecom koji se obnavlja u Devici kroz vašu avanturističku devetu kuću visokog učenja, putovanja i filozofije, Luna vas poziva da proširite svoj um i istražite nove ideje. Međutim, dok ste u opoziciji sa Saturnom u vašoj trećoj kući komunikacije i neposredne razmene, od suštinske je važnosti da budete pronicljivi i da disciplinovano pristupite budućnosti. U međuvremenu, sukob između Merkura u vašoj osmoj kući intimnih afera i Urana u vašoj petoj kući strastvenih projekata donosi neočekivane potrese i promene u vašoj saradnji, kreativno ili romantično.

 

Afirmacija mladog meseca: Siguran sam u svoje mogućnosti i ciljeve, ali takođe biram da ostanem prizemljen u stvarnosti.


Vodolija


Čitajte između redova. Mladi mesec u Devici aktivira vašu osmu kuću transformacije, intimnosti i zajedničkih resursa, podstičući vas da bolje pogledate emocionalne i/ili finansijske stvari. Imajte na umu da Lunino suprotstavljanje Saturnu može izazvati vaš osećaj sigurnosti ili finansijske stabilnosti, a sukob između Merkura u vašem sektoru odnosa i vašeg modernog vladara, Urana, takođe može izazvati iznenađujuće promene na domaćem planu. Iskoristite ovo vreme da ispitate svoje zajedničke resurse i intimne odnose, osiguravajući da su u skladu sa vašim vrednostima i dugoročnim ciljevima.

 

Afirmacija mladog meseca: Ja se krećem kroz transformaciju sa jasnoćom i svrhom; Dajem prioritet svojim vrednostima i resursima.

 

Ribe


Timski rad čini da san funkcioniše. Septembarski mladi mesec u Devici daje energiju vašoj sedmoj kući veza, što ga čini moćnim vremenom za postavljanje namera za vaša partnerstva jedan na jedan. Imajte na umu, opozicija Meseca sa Saturnom u vašem znaku može doneti osećaj lične odgovornosti ili vas možda čak izazvati da jasno definišete svoje granice. Takođe, sa Merkurom u Lavu, vaše dnevne rutine su u fokusu, ali sukob sa Uranom može doneti iznenađujuće promene u komunikaciji. Fokusirajte se na usavršavanje vaših odnosa i osiguravanje da oni podržavaju vaš lični rast i blagostanje.

 

Afirmacija mladog meseca: Negujem harmonične i recipročne odnose koji podržavaju moje blagostanje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker