ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop hitnih saveta za svaki znak Zodijaka od 26. 8. do 1. 9.

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici u kojoj se avgust završava i septembar počinje.

Kakve savete astrolog upućuje za svaki horoskopski znak u nedelji do 1. septembra?
Kakve savete astrolog upućuje za svaki horoskopski znak u nedelji do 1. septembra?foto: Maria Markevich, Shutterstock

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 26. 8. do 1. 9.

 

OVAN

 

Ove nedelje posvetite malo više vremena sebi i svojim najmilijima, provedite kvalitetno vreme sa njima. Sada vam je važno da se malo odvojite od društva, da se ispunite samoćom. Čak i petnaestak minuta samoće će biti dovoljno da se regenerišete.

 

BIK

 

Ove nedelje biće vam teško da nađete ravnotežu između kuće i posla, između vremena za sebe i posla. Ali, ipak, sada vam je važnije da više vremena provodite kod kuće, a preporučljivo je da promenite nešto u svom životnom prostoru. Na primer, kupite neki novi ukrasni predmet ili koristan uređaj.

BLIZANCI

 

Sada se neke situacije u vašoj roditeljskoj porodici mogu ponovo odigrati — svađe i nesporazumi, posebno u vezi sa finansijskim pitanjima. Pokušajte da zapamtite da iako su to vaši najbliži ljudi, ne morate tolerisati nepoštovanje čak ni od njih.

 

RAK

 

Sada je vama teže da razumete sebe, a teško i da vas drugi razumeju. Zbog toga neće uvek biti moguće preneti svoje gledište, želje i očekivanja. Umesto da budete nezadovoljni i iznervirani, pokušajte da sve situacije razjasnite rečima i smireno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker