astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 8. do 14. aprila: Blizanci mogu biti žrtva internet prevare, a koga bi intuicija mogla da prevari?

0

Zvezde su spremile specijalno iznenađenje ove nedelje na polju finansija za pojedine znake Zodijaka. Proverite šta je to što vas čeka... 

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. APRILA
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. APRILA foto: Shutterstock / Africa Studio

Lav


Lavovima je bolje da finansijske poslove vode izuzetno oprezno. Planete će biti izuzetno destruktivne u smislu raspoloženja i energije. Da bi pronašli put do uspeha u poslu i finansijama, Lavovi će morati da pronađu nove saveznike. Morate verovati u sebe da biste ostali na površini. Sada je važno zadržati vatru u sebi, ali je još važnije da ne odustanete od svojih ciljeva.

 

Devica


Period od 8. aprila do 14. aprila je najopasniji za finansijsku aktivnost i za aktivnost uopšte. Device ove nedelje neće imati sreće u finansijskoj sferi, kao ni drugi Znakovi. Ovo je najgore vreme za kupovinu, ulaganje, učenje. Vreme je da privučete pozitivne misli u svoj život, jer će samo one postati izvor stabilnosti. Naravno, da biste to uradili, moraćete da se okružite dobrim ljudima. Pozitivna komunikacija će koristiti Devicama.

Vage


Vaga počinje period borbe, i to ne uvek sa protivnicima jednake snage. To znači da morate prestati da se plašite poteškoća. Astrolozi savetuju poklanjanje dugova. Zvezde su u veoma lošem položaju, pa je moguća poplava negativnih misli. Što duže Vaga ostaje u senci svojih sumnji, novac će se brže od njih udaljavati. Optimizam i pesimizam su sada Vagini neprijatelji. Realan pogled na stvari je vaš najbolji prijatelj.

 

Škorpija

 

Škorpije će vrlo verovatno pronaći svoju svrhu u životu. To će se dogoditi zbog nailaska na poteškoće i probleme. Ovo vreme apsolutno nije pogodno za promenu posla, otvaranje novog posla ili skupe kupovine. Veoma je dobro ako ste planirali odmor za ovu nedelju. Bolje je odložiti i putovanje. Ako ih ne možete ostaviti po strani, bolje je držati oči otvorene.

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker