PREPUSTITE SE

Mesec ulazi u Devicu: 3 znaka će osetiti velike EMOTIVNE promene

0

Mesec u Devici je počeo danas i odraziće se na emotivnu stranu tri znaka horoskopa

Mesec u Devici
Mesec u Devicifoto: maradon 333/Shutterstock

Mesec u Devici nosi jednu novu energiju koja će se uvući u emotivne aspektre trima znaka horoskopa.

 

S obzirom na to da znak Device teži harmoniji, organizaciji, redu i disciplini, a Mesec je se tumači kao nežna i osetljiva strana života, Jarac, Bik i naravno, Device će osetiti ovaj neobičan astrološki spoj.

 

Ukoliko osetite da ovih dana previše razmišljate, analizirate i pokušavate da mnoge stvari držite pod kontrolom, takođe i pojačano vodite računa o čistoći vašeg okruženja, biće da je vaš horoskopski znak pod uticajem Meseca u Devici koji vašu emotivnu sigurnost traži kroz fizički rad.

 

Takođe je moguće da više brinete za druge ljude, a prema sebi budete kritični, te vas to odvesti do kakvog nezadovoljstva, ali zapamtite da održavate balans i prepustite se istraživanju kako sebe, tako i bliskih ljudi.

 

 

Moguće je i da Rakovi i Škorpije osete uticaj Meseca u Devici pa dobiju veću potrebu za emotivnim olakšavanjem i otvaranjem, što nikako ne treba tumačiti kao slabost.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker