ASTRO PROGNOZE

Mesečni horoskop za Bika za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Bikovi, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Bikovi, šta vam donosi avgust 2024?
Bikovi, šta vam donosi avgust 2024?foto: Shutterstock / Dzhulbee

Avgust je ključni mesec za Bika, jer je uključen u krst sudbine u horoskopu svakog predstavnika ovog znaka, što znači da često donosi trenutak račvanja na putu i ​​izbora.

 

Mlad Mesec 4. avgusta se javlja u stambenom sektoru, ali u isto vreme u trenutku kada Merkur prelazi u retro fazu. Na primer, možete se vratiti u stan u kome ste ranije živeli ili ćete možda morati da se bavite imovinom nekog od vaših rođaka.

 

Takođe, možete početi da preispitujete svoje odnose sa rođacima, kao da će vas nešto naterati da pogledate svoje roditelje i, uopšte, one sa kojima ste u porodičnim vezama iz drugog ugla.

 

Od 6. do 9. avgusta vaša vladarka Venera će se povezati sa Merkurom u ljubavnom sektoru – možda ćete imati sastanak sa osobom iz prošlosti, ili će vam pisati ili čak pozvati. Takođe, ako imate sopstveni biznis, moraćete da pregledate dokumentaciju za vlasništvo nad projektom.

 

Konjukcija Marsa i Jupitera u Biku

 

Od 13. do 17. avgusta suvladar vašeg partnerskog sektora povezuje se sa Jupiterom, koji je u vašem grafikonu odgovoran za velika finansijska ulaganja. Verovatno ćete uložiti novac, i to prilično veliki kapital, u neku vrstu projekta. Na primer, podiižete hipoteku ili kredit za ovaj posao.

 

Slede promene po pitanju poslova, finansija, kredita...
Slede promene po pitanju poslova, finansija, kredita...foto: Viktoriia Hnatiuk/Shuttersotck

Možete uložiti i novac od svog nasledstva, ili ćete se sa partnerom dogovoriti o podeli neke veće zajedničke sume. Mars daje snagu i volju, a Jupiter ekspanziju - moći ćete da ostvarite svoj novčani cilj, budite sigurni.

 

Oštar zaokret sudbine

 

Ipak, najteža faza avgusta, koja može da podeli vaš život na pre i posle, biće trenutak punog Meseca u Vodoliji, jer će se u ovom trenutku u vašem grafikonu pojaviti aspekt Tau-kvadrata.

 

Ovo je ogromno oslobađanje energije koje je prvenstveno povezano sa velikom promenom vaše svrhe u životu.

 

Tokom punog meseca slede sudbinski preokreti
Tokom punog meseca slede sudbinski preokretifoto: Shutterstock / Ironika

Možete da odustanete, razvedete se, potpuno promenite profesiju i u ovom trenutku sudbina kreće najoštrije moguće.

 

Zanimljivo je da će za vas situacija na ovaj ili onaj način biti povezana sa odnosima, jer će u trenutku punog meseca vladar vašeg partnerskog sektora, Pluton, biti u konjunkciji sa Mesecom; kroz ozbiljnu emocionalnu krizu , donećete važnu, ali najtežu odluku, piše wday.ru.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker