ljubavne astro prognoze

Mesečni ljubavni horoskop za avgust: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka na emotivnom planu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama na polju ljubavi.

Šta vam donosi horoskop za avgust?
Šta vam donosi horoskop za avgust?foto: Shutterstock / Dmitry Molchanov

Šta vašem horoskopskom znaku donosi avgust na polju ljubavi?

 

Ovan

 

U avgustu vas očekuje težak period u romantičnim vezama. Želja za nezavisnošću može stvoriti jaz između vas i vašeg partnera. Da biste održali harmoniju, moraćete da budete strpljivi i spremni na kompromis. Samci Ovnovi može osetiti da potraga za ljubavlju ide sporije nego što bi oni želeli. Možda bi trebalo da se privremeno fokusirate na sebe i svoje hobije.

 

Bik

 

Avgust će vam doneti toplinu i stabilnost u vašem ličnom životu. Vaša očekivanja će se poklopiti sa stvarnošću, što će stvoriti atmosferu poverenja i smirenosti sa vašim partnerom. Za samca Bika, ovaj mesec će biti povoljan period za početak nove veze. Zvezde vam obećavaju harmoniju i podršku u svakom poduhvatu.

 

 

Blizanci

 

U avgustu možete naići na nesporazume i nesporazume u vašim vezama. Vaša komunikacija sa partnerom može postati manje glatka, što dovodi do sukoba. Pokušajte da budete pažljiviji prema svojim rečima i delima. Usamljeni Blizanci treba da budu oprezni kada sklapaju nova poznanstva kako bi izbegli nepotrebna razočaranja.

 

Rak

 

Avgust će za vas biti period rasta i jačanja romantičnih veza. Vaša želja za nezavisnošću će odjeknuti sa vašim partnerom, što će stvoriti prostor za međusobno poštovanje i razumevanje. Usamljene Rakove čekaju prijatni susreti koji se mogu razviti u nešto više. Otvorenost i spremnost za nove stvari pomoći će vam da uspostavite harmonične odnose.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker