zanimljiva astrologija

Merkur kreće retrogradno od 5. do 29. avgusta: Pred Ribama je veoma kritičan period, jedan znak će uživati

0

Počeo je veoma buran period koji će imate na različite znakove Zodijaka jak uticaj 

RETROGRADNI MERKUR DONOSI IZNENAĐENJA
RETROGRADNI MERKUR DONOSI IZNENAĐENJAfoto: Shutterstock / Bada1

Strelac

 

Strelčevi će postići iznenađujući uspeh na poslu. Sreća i marljivost će omogućiti postizanje ciljeva; poslovni ljudi će biti uspešni u zatvaranju velikih transakcija. Studentima će u ovom periodu sve ići od ruke.

 

Jarac

 

U poslu, Jarčevi bi mogli da naiđu na veće poteškoće nego inače. Studenti koji se bave istraživanjem ili velikim inicijativama mogu imati problema u toj sferi. U finansijskom smislu, treba biti oprezan i pažljivo navigirati kroz ovo doba.

Vodolija

 

Vodolije će razviti svoju sposobnost samoizražavanja i kreativnosti. Za ljude u medijima i umetnosti ovo vreme je idealno. Sa stanovišta karijere, možda ćete pronaći nove šanse, a vrlo je verovatno da će stići i novčane nagrade koje dugo isčekijete

 

Ribe

 

Ribe treba da budu oprezne jer ovaj tranzit može doneti žestoko rivalstvo u njihovom poslu. Kancelarijska politika može biti stresna, a ni sa finansijama neće biti lako. Izbegavajte opasna ulaganja i koncentrišite se na održavanje doslednog načina zapošljavanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka mogu da odahnu posle teškog perioda 

 

makonda-tracker