astrologija

Mesečni horoskop za avgust je tu! Bikovima retrogradni Merkur donosi ozbiljne probleme, a ko će se iznenada zaljubiti?

0

Zavirite u veliki horoskop za avgust i pogledajte šta je to što vas čeka u ovom letnjem mesecu

VELIKI HOROSKOP ZA AVGUST JE STIGAO
VELIKI HOROSKOP ZA AVGUST JE STIGAO foto: Shutterstock / Nina Buday

Ovan


Avgust 2024. donosi talas novih prilika za Ovnove. Pun Mesec 19. osvetliće vaš sektor karijere, gurajući vas da finalizujete projekte ili ponovo procenite svoj profesionalni put. Veze će napredovati dok Venera krasi vašu romantičnu zonu, pozivajući na intimnije i iskrenije veze. Očekujte harmoniju u partnerstvu, ali nemojte se ustručavati da izrazite svoje potrebe.

 

U finansijskom smislu, Mars daje energiju vašoj kući bogatstva, što ga čini dobrim vremenom za ulaganja ili reviziju vašeg budžeta. U zdravstvenom smislu, mlad Mesec 4. podstiče novi režim fitnesa; ravnoteža je ključna, pa izbegavajte prenaprezanje. Društveno, prijateljstva cvetaju dok Merkur promoviše jasnu i efikasnu komunikaciju. Imajte na umu da Merkur retrogradan počinje 23., što može izazvati manje nesporazume ili kašnjenja. Fokusirajte se na brigu o sebi i razmišljanje tokom ovog perioda. Ukratko, avgust 2024. za Ovna se odnosi na iskorištavanje nebeske energije za lični rast i postizanje harmonije u svim životnim oblastima.

 

Bik


Za Bikove, avgust 2024. je mesec samootkrivanja i transformacije. Pun Mesec 19. uvećava vaše kreativne sposobnosti, što ga čini odličnim vremenom za umetničke projekte. Veze cvetaju pod uticajem Venere u vašem kućnom sektoru, donoseći toplinu i stabilnost. Povoljan je period za rešavanje porodičnih stvari i jačanje veza.

 

U finansijskom smislu, Jupiterovo prisustvo u vašoj zoni prihoda obećava prosperitet, ali se savetuje oprez jer retrogradni Merkur počinje 23., što može da izazove kašnjenja ili pogrešnu komunikaciju. Fokusirajte se na uštede i izbegavajte velike troškove tokom ove faze. Što se tiče zdravlja, mlad Mesec 4. signalizira dobar trenutak za renoviranje svoje rutine zdravlja. Uključite se u aktivnosti koje neguju i um i telo. Profesionalno, Mars osnažuje vašu kuću karijere, vodeći vas ka ambicioznim ciljevima. Umrežavanje će igrati ključnu ulogu u vašem uspehu. Društveno, značajne veze se produbljuju dok se krećete kroz ovaj transformativni period. Avgust 2024. podstiče vas da prihvatite promene i iskoristite svoju unutrašnju snagu.

Blizanci 


Blizancima avgust 2024. donosi živahnu mešavinu energije i mogućnosti na vaš način. Prihvatite svoju dvostruku prirodu, jer je ovaj mesec spreman i za introspekciju i za društvenu interakciju. Merkur, vaša vladajuća planeta, poboljšava vaše komunikativne sposobnosti, čineći sada najbolji trenutak za umrežavanje i učvršćivanje profesionalnih veza. Otprilike sredinom meseca mogu se pojaviti neočekivane prilike u vašoj karijeri, koje zahtevaju brze, ali proračunate odluke.

 

Odnosi dobijaju harmoničan obrt, posebno posle mladog Meseca 16. avgusta. Samci mogu pronaći intrigantne romantične izglede, dok će oni u vezama osećati dublju povezanost sa svojim partnerima. Finansijski je to povoljan period, ali izbegavajte prekomernu potrošnju zbog impulsivne kupovine. Fokusirajte se na zdravlje uvođenjem novih vellness rutina; probajte jogu ili novi čas fitnesa da biste sprečili stres. Do kraja meseca, jasnoća o dugoročnim ciljevima će postati očigledna. Prihvatite dinamičnu energiju i dozvolite joj da vas povede ka novim horizontima sa samopouzdanjem i gracioznošću.

 

Rak 


Rakovima  avgust 2024. donosi lični rast i samootkrivanje. Sunce osvetljava vašu drugu kuću vrednosti i finansija, podstičući ponovnu procenu onoga što vam je zaista važno. Ovo je idealno vreme da postavite realne finansijske ciljeve i radite na njima. Pun Mesec 1. avgusta dovodi do zatvaranja dugotrajnih emocionalnih problema, omogućavajući vam da krenete napred sa lakšim srcem. Sredinom meseca, vaši kreativni sokovi su u punom toku; razmislite o kanalisanju ove energije u novi hobi ili umetnički projekat. Odnosi poprimaju negujući ton, posebno sa članovima bliske porodice. Komunikacija je ključna; budite otvoreni i iskreni da ojačate veze.

 

Što se tiče karijere, u stalnoj ste poziciji, ali izbegavajte da preuzimate previše odgovornosti koje bi mogle dovesti do sagorevanja. Poboljšanja zdravlja se vide sa fokusom na uravnoteženu ishranu i mentalno zdravlje; meditacija bi mogla da igra ključnu ulogu u održavanju unutrašnjeg mira. Prigrlite ovaj mesec sa negujućim duhom i željom za samousavršavanjem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker