zanimljiva astrologija

Merkur kreće retrogradno od 5. do 29. avgusta: Pred Ribama je veoma kritičan period, jedan znak će uživati

0

Počeo je veoma buran period koji će imate na različite znakove Zodijaka jak uticaj 

RETROGRADNI MERKUR DONOSI BURNE PROMENE
RETROGRADNI MERKUR DONOSI BURNE PROMENE foto: Shutterstock / Ironika

Lav

 

Lavovi bi mogli da dobiju mnogo od Merkura koji prolazi kroz njihov znak. Ovo vreme će predstavljati šanse za zadovoljenje potreba i dobar prihod. Što se tiče vaše karijere, trebalo bi da istaknete svoje liderske sposobnosti i izgradite sveže poslovne odnose. U finansijskom smislu, ovo je vreme za stvaranje i postizanje ciljeva.

 

Devica

 

Device bi za vreme retrogradnog Merkura mogle imati neplanirane troškove. Oni koji se nadaju da će studirati negde drugde mogu se razočarati. Što se tiče odnosa, bračni život bi mogao izazvati neki sukob. Treba zadržati dobar stav i pažljivo kontrolisati svoje finansije.

Vaga

 

Vage će imati nenadanu finansijsku dobit i osetiće poboljšanjana polju posla. Sreća i marljivost će vam pomoći da postignete profesionalne ciljeve; mogu se pojaviti šanse za zaposlenje u inostranstvu. Ovo je vreme koje donosi veliki razvoj i bogatstvo.

 

Škorpija

 

Za Škorpije, ovaj tranzit će ponuditi uspeh u poslu. Oni koji traže novi posao imaju zašto da se raduju, jer će se otvoriti brojne mogućnosti. Učenici će uspeti da se istaknu u disciplinama u kojima su najbolj.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker