uticaj cele godine

Od 1. maja do 12. oktobra — DOBRO SE PRIPAZITE! Astro prognoze za RETROGRADNI PLUTON 2024. uticaće na sve znakove

0

Najmoćnija planeta našeg Sunčevog sistema kreće retrogradnim hodom i ponovo izlazi iz znaka Vodolije, a to znači da nam sledi izazovan period gotovo do kraja godine.

Šta vam donosi retrogradni Pluton 2024. godine?
Šta vam donosi retrogradni Pluton 2024. godine?foto: Ironika/Shutterstock

Najmanja i najuticajnija planeta Sunčevog sistema, Pluton, kretaće se retrogradno od 1. maja, signalizirajući period povratka na ono što je bilo relevantno za vas u januaru 2024.godine!

 

Pluton se u astrologiji smatra tačkom primene maksimalnog napora i obično daje najozbiljnija i najintenzivnija opterećenja sektoru horoskopa kroz koji se kreće.

 

Ali, od 1. maja do 12. oktobra, Pluton će proći kroz čak dva znaka, jer napušta Vodoliju i vraća se u znak Jarca, pa ide nazad. Poenta je da tema transformacije dve kuće u natalnoj karti postaje relevantna za svaku osobu, tako da ćete morati da uložite mnogo truda, jer Pluton "podređuje ceo horoskop i život službi svog tranzita".

 

 

Kakav je plan za retrogradni Pluton?

 

Od 1. maja do 3. septembra Pluton će se kretati kroz Vodoliju, primoravajući vas da se bavite pitanjima ličnih planova za budućnost, ambicija i dece. Najvažniji zadatak retrogradnog Plutona biće da analizira vaše okruženje: vi ćete preispitati prijatelje, drugove iz razreda, kolege, pa čak i sugrađane. Za mnoge će odluka da se presele ili vrate u domovinu biti aktuelna tada, dok će drugi morati da vrate prijatelje iz prošlosti u svoje živote kako bi prešli u novu fazu života.

 

Ovaj tranzit će najviše uticati na Lava, Škorpiju, Bika i Vodoliju, jer će se Pluton vratiti pitanjima mesta stanovanja, odnosa i mesta rada. Recimo, za Lavove je veoma važno da se vrate u bivšu vezu ili preispitaju svoje celokupno razumevanje harmoničnog odnosa.

 

Do 3. septembra možete očekivati buran period
Do 3. septembra možete očekivati buran periodfoto: Shutterstock / STEKLO

Što se tiče ostalih znakova, Pluton će dati priliku za razvoj poslovanja na platformama za onlajn trgovinu, pošto će u junu ući u milionerski aspekt sa Jupiterom između znakova Blizanaca i Vodolije. Ovo je najbolji period za blogere, pijace i male onlajn prodavnice. Doći će do velikog ekonomskog prodora za ove industrije, verovatno zahvaljujući ekonomskim reformama.

 

Ipak, od 3. septembra do 30. novembra proći će kroz Jarca, ali će se retrogradni hod završiti do 12. oktobra i do ovog datuma će biti „lakše“. 

 

Klasično, znak Jarac je odgovoran za naše ciljeve, a kada se Pluton kreće kroz njega, primorava nas da drugačije gledamo na svoju svrhu i misiju u životu. Za mnoge će jesen biti vreme otpuštanja i prelaska na prestižnije pozicije. Za one koji se ne bave napredovanjem u karijeri, ovaj period će doneti promene u porodičnim poslovima: razvode i promene u braku.

 

Sukob između Marsa i Plutona će pogoršati porodične odnose Najteži događaj tokom Plutonovog retrogradnog perioda biće njegova opozicija sa Marsom u znaku Raka. Tačni datumi kada će se donositi odluke o razvodima, rastavama i otkazima su 2, 3. i 4. novembar. Moguće je da zaoštravanje počne na pun mesec u Ovnu 17. oktobra, kada će se na nebu formirati Veliki krst. Ovo će biti najteži period u pogledu sudbonosnih događaja za znakove Vage, Jarca, Ovna i Raka, kao i Lava i Škorpije.

 

Od 17. oktobra do 4. novembra univerzum će vas primorati na brze odluke, međutim, do 12. oktobra Pluton više neće biti retrogradan. To znači da će do ovog datuma mnogo toga postati jasno i do 4. novembra sve odluke će biti logične, razumne i promišljene.

 

Iako je Pluton retrogradan do 12. oktobra, i do novembra možete očekivati njegov uticaj
Iako je Pluton retrogradan do 12. oktobra, i do novembra možete očekivati njegov uticajfoto: Alla Simacheva/Shutterstock

 

Šta se može dogoditi od 17. oktobra do 4. novembra?

 

Pluton i Mars će biti u sukobu u znacima Jarca i Raka, što znači da će porodični odnosi i bračni ugovori biti preispitani. Slučajevi mogu dovesti do odluke o razvodu, podeli imovine ili promeni državljanstva zbog nagle promene prebivališta.

 

Ovaj period biće izuzetno težak za znakove Ovna i Škorpije, Raka i Jarca, jer će upravo vladari ovih znakova biti u „ratu”. Moraćete da imate strpljenja i hrabrosti da se nosite sa onim što godinama pokušavate da sakrijete „ispod tepiha“. Posebno će biti teško ženama, jer će Mars pojačati sukobe i emotivnost, usled čega u mnogim brakovima dolazi niz rasprava, potencijalno uz suze.

 

Sukob Marsa i Plutona u znacima Raka i Jarca je serija ozbiljnih svađa u porodicama koje su nekoliko godina bile na ivici razvoda i pokušavale da spasu brak ne menjajući ništa u njemu. Svaki sistem se kreće gore ili dole i to je zakon života i poredak svetskog poretka. Oni brakovi i zajednice koji se nisu razvili zahvaljujući ulaganju snage oba supružnika pretrpeće najdublje krize i lomove. Najverovatnije će sve ovo biti povezano sa izdajama; od kraja juna 2024. biće ih mnogo zbog crnog meseca u znaku Vage, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker